Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
deniswinch » Mie Iun 24, 2020 5:58 pm scrie:Eu sunt circumcis de la nastere. Asa era obiceiul pe aici, desi nu sunt evreu.
Mi-ar fi placut sa fiu necircumcis
Cummon » Joi Iun 25, 2020 11:48 am scrie:Si nu este naspa cand vrei sa dai o laba repede ?
jj77 » Mie Iun 24, 2020 2:18 am scrie:Salut. Sunt curios ce fel de penisuri are lumea pe aici. Eu sunt circumcis din motive mai mult cosmetice. Am facut-o la 21 de ani si sunt foarte multumit de rezultat.
Zeul Internetului » Mar Iul 21, 2020 9:48 pm scrie:jj77 » Mie Iun 24, 2020 2:18 am scrie:Salut. Sunt curios ce fel de penisuri are lumea pe aici. Eu sunt circumcis din motive mai mult cosmetice. Am facut-o la 21 de ani si sunt foarte multumit de rezultat.
De ce ești mulțumit? E plăcerea mai mare sau pur și simplu îți place cum arată?
Eu sînt necircumsis.
Zeul Internetului » Mar Sep 08, 2020 7:41 pm scrie:Pentru cei circumciși: Nu vă deranjează, la mers?
deliveryboyTM » 16 Oct 2020, 18:37 scrie:La locul de laba de langa Heaven din Timisoara vine cateodata unu mai matur ce are capul pulii cat un cartof. Sculata si cu capul belit arata ca un buzdugan.Spunea ca nu se prea fute din cauza marimii cu nevasta si ca din cauza asta o face cu baietii care vor s-o ia in cur. Daca aveti vrajeala la voi si dati o bere e al vostru.
erogen24 » Sâm Oct 17, 2020 8:41 pm scrie:În urmă cu 25 de ani, la vârsta de 23 de ani, am avut o aventură cu o femeie cu experiență în materie de sex. Am simțit o mică usturime, dar plăcută, nu dureroasă, când am intrat în pizda ei. A fost prima și cea mai reușită partidă de sex din viața mea.
În urmatoarele zile, am studiat penisul și-am constatat că totul era în regulă. Așa am fost eu circumcis. Aș mai vrea să trec de foarte multe ori prin astfel de intervenții chirurgicale.
deliveryboyTM » Vin Oct 16, 2020 3:13 pm scrie:Sunt asa cum m-a lasat natura, cu un penis frumos, cap mare si trunchi gros, necircumcis.Se beleste lejer si intradevar o pula cu capul la vedere pare mai virila dupa cum spunea jj77 mai sus. Ca sa ramana capul afara e necesar sa fie un cap mare altfel pielea revine la loc.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Seznam [Bot] şi 44 vizitatori