Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Zeul Internetului scrie:Aţi vrea să urinaţi pe parteneră sau invers? Eu şi, şi.
pboy28 scrie:Zeul Internetului scrie:Aţi vrea să urinaţi pe parteneră sau invers? Eu şi, şi.
Mi-e indiferent, imi place oricum, desi daca stau sa ma gandesc mai bine parca mi-ar placea mai mult ca o gagica sa se pise pe mine(cel putin pe pula mea).
Ma multumesc si sa ma uit la o pizda cum se pisa pur si simplu de fapt.
youngman scrie:ASEARA AM AVUT OCAZIA SA SCHIMB PISATUL CU UN PARTENER. SUPER. AVEAM PULA BETON CIND MA PISAM PE EL IAR CIND S-A PISAT EL PE MINE M-A MASTURBAM IN DRACI SIMTIND CALDURA PISATULUI.
Barbat_cluj scrie:eu am avut experiente in genul asta...vreo 4 sau 5...s-a pisat unu pe mine...avea o pula imensa...stateam sub el si ma uitam cum curge pisatul din pula...apoi peste ani m-am intilnit cu altcineva,....eu m-am pisat pe el si el pe mine...apoi aceeasi persoana mi-a cerut sa ma pis in gura lui...si efectiv a baut tot...senzatia e ceva greu de descris.....acum vreo citeva luni iar am avut ocazia sa ma pis pe un tip...era super excitant..tinea gura deschisa si eu ma pisam in gura lui..cind se umplea nu inghitea ci scuipa afara..au fost niste experiente care sper sa se mai repete in timp....
Kryssty scrie:Barbat_cluj scrie:eu am avut experiente in genul asta...vreo 4 sau 5...s-a pisat unu pe mine...avea o pula imensa...stateam sub el si ma uitam cum curge pisatul din pula...apoi peste ani m-am intilnit cu altcineva,....eu m-am pisat pe el si el pe mine...apoi aceeasi persoana mi-a cerut sa ma pis in gura lui...si efectiv a baut tot...senzatia e ceva greu de descris.....acum vreo citeva luni iar am avut ocazia sa ma pis pe un tip...era super excitant..tinea gura deschisa si eu ma pisam in gura lui..cind se umplea nu inghitea ci scuipa afara..au fost niste experiente care sper sa se mai repete in timp....)) si tipul care scuipa era îmbrăcat ca o tarfa.... si si o freca in timp ce te pisai pe el. Foarte excitant! Intr adevăr!
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 42 vizitatori