Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Sexsimbol69 » Mar Noi 02, 2021 10:45 pm scrie:Eu ma gandesc la pula dresuri
erogen24 » Mar Noi 02, 2021 11:08 pm scrie:Sexsimbol69 » Mar Noi 02, 2021 10:45 pm scrie:Eu ma gandesc la pula dresuri
E o fantezie interesantă. Mie mi-ar place să văd cum o femeie își scoate un ciorap, îl bagă-n pizdă și-n cur, iar apoi mi-l aruncă să-l miros și să fac laba în fața ei.
Zeul Internetului » Sâm Noi 13, 2021 4:55 pm scrie:erogen24 » Mar Noi 02, 2021 11:08 pm scrie:Sexsimbol69 » Mar Noi 02, 2021 10:45 pm scrie:Eu ma gandesc la pula dresuri
E o fantezie interesantă. Mie mi-ar place să văd cum o femeie își scoate un ciorap, îl bagă-n pizdă și-n cur, iar apoi mi-l aruncă să-l miros și să fac laba în fața ei.
Așa ceva mi-ar plăcea și mie.
Mike_XXX » Lun Mai 23, 2022 3:21 pm scrie:Îi faci cadou o şedință de pula masaj. O legi la pula ochi şi...
eneal » Lun Mai 23, 2022 5:19 pm scrie:Ce vârstă ai erogen24? Este relativ ușor să ai pizda lângă tine, chiar dacă nu una pe pula termen lung. Mie nu-mi place sa ma bag in pula seama prin baruri sau față în față, astfel, când eram haiduc bagam pe pula toate canalele de pula socializare, tinder, Tagged, Facebook, și care or mai fi. Chiar și pe pula Badoo a picat una in pula pulã. Mai mereu aveam ce fute, chiar dacă nu mă dadeam in pula vând după fetele respective, cand gaseam ceva mai bun le dadeam papucii. Uneori tineam legatura pe pula termen lung ca prieteni, dar ne mai si pula futeam, le pastram cumva ca amice, mai ales ca aveam unele prin alte oras. Și aveam așa uneori cate 2-3 disponibile pentru futut. Alteori aveam si pula perioade de pula câteva luni de pula singurătate, in pula care băgăm doar la pula labă. Când am prins-o pe pula ultima, soția, mi-a plăcut mult de pula ea și se întrevedea ceva serios tare, astfel că a trebuit să inchei definitiv "amiciția" cu pula 3 fete cu pula care ma vedeam din când în când. Important este să cauți tot timpul, cu pula cât interacționezi cu pula mai multe cu pula atât ai șanse mai mari de pula a avea parte de pula pizda.
Mult noroc stimați labagii!
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], rares25 şi 49 vizitatori