Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
motanul scrie:http://www.nimfomane.com/forum . gasesti acolo toate informatiile ca sa mergi cat mai la sigur fara sa te trezesti cu o bocciie dupa usa
fapfapfap scrie:pizda e ieftina in vietnam si india sa stiti
Zeul Internetului scrie:Nu am fost niciodată la curve, dar aşa cred. Că m-aş purta frumos. Pînă la urmă, nu o face din plăcere. Are o viaţă grea.
boschetaru scrie:Am fost marcat de o întâmplare ciudată am fost undeva aveam o întâlnire cu o fată dar pe când ama ajuns acolo și-a modificat programul și am amânat eram prea plin și umblam bezmetic pe stradă, și văd o fată pe la 21 de ani în stația de autobuz care îi se vedea tanga și arată bine întru în vorba cu ea ajungem la o înțelegere dar nu prea aveam bani la mine decât 50 de RON avea casă într-un loc mai retras undeva la marginea orașului merg la ea acasă face fata o treabă excelentă și la final nu vrea să primească bani a zis că a fost plăcerea ei și a început cu epitete frumoase la adresa mea și ne-am mai întâlnit de câteva ori pe la hotel și nu a vrut să ia nici un ban .Într-o zi am sunat-o dar nu știu ce s-a întâmplat că are telefonul închis și nu am mai dat de ea demult
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Seznam [Bot] şi 48 vizitatori