Moderatori: rmst, deniswinch, Mike_XXX
Cummon » 09 Mar 2021, 21:46 scrie:Am dat o gramada de labe in spatele geamurilor fumuri de la masina. Parcat lânga trotuar, lumea trecea iar eu
erogen24 » 25 Oct 2021, 13:05 scrie:
E un fel de labă și asta, una chinuită. Mai bine găsea alt loc și o făcea cu pula la vedere.
deniswinch » Mar Oct 26, 2021 8:58 am scrie:erogen24 » 25 Oct 2021, 13:05 scrie:
E un fel de labă și asta, una chinuită. Mai bine găsea alt loc și o făcea cu pula la vedere.
Mi se pare putin cam extrem ca cineva sa se masturbeze in astfel de locuri publice, in vazul tuturor.
erogen24 » 26 Oct 2021, 12:07 scrie:deniswinch » Mar Oct 26, 2021 8:58 am scrie:erogen24 » 25 Oct 2021, 13:05 scrie:
Mi se pare putin cam extrem ca cineva sa se masturbeze in astfel de locuri publice, in vazul tuturor.
Nu e bine, se uită bătrânii și copiii ca la un nebun. Mi-ar place și mie să fac laba cu public(spectatori). Să fie vreo două-trei femei prezente, una dintre ele să-mi dea chiloții după ce-i bagă-n pizdă și-n cur, să mi-o trag în fața lor și ele să se uite cu atenție la mine și să vadă pula roșie și tare ca parul cum stropește cu spermă locul respectiv. Altfel, nu cred că merită efortul.
deniswinch » Mie Oct 27, 2021 9:10 am scrie:erogen24 » 26 Oct 2021, 12:07 scrie:deniswinch » Mar Oct 26, 2021 8:58 am scrie:erogen24 » 25 Oct 2021, 13:05 scrie:
Nu e bine, se uită bătrânii și copiii ca la un nebun. Mi-ar place și mie să fac laba cu public(spectatori). Să fie vreo două-trei femei prezente, una dintre ele să-mi dea chiloții după ce-i bagă-n pizdă și-n cur, să mi-o trag în fața lor și ele să se uite cu atenție la mine și să vadă pula roșie și tare ca parul cum stropește cu spermă locul respectiv. Altfel, nu cred că merită efortul.
Este excitant sa faci laba si sa ejaculezi in timp ce esti privit, dar cum zici tu erogen24, intr-un mediu mai restrans. Adica intr-un loc retras si cu un public redus.
Plus, nu stiu, dar laba facuta asa in public, nu cred ca va atrage vreodata admiratia vreunei femei.
Sexsimbol69 » Mar Noi 02, 2021 10:46 pm scrie:Eu doar pe balcon si in toaletele din locuri publice
mmihai176 » Sâm Noi 06, 2021 1:15 am scrie:eu am facut laba in apa in mare si am ejaculat in apa, dar cu pula sub nivelu apei. ma holbam la 2 muieri cu tate mari aflate la 5-6 metri de mine care erau topless fiindca eram in zona de nudisti
acum imi pare rau ca nu le-am aratat pula sculata de sub apa sincer...sa o vada sa vad erecta si tare in toata splendoarea ei, sa vad ce ar fi zis. eventual sa o si frec cu pasiune
Zeul Internetului » Sâm Noi 13, 2021 5:07 pm scrie:Și eu am făcut-o în mare. Am zis anterior.
deniswinch » Lun Noi 15, 2021 12:11 pm scrie:Masturbarea in public este o chestie de exhibitionism.
Cred ca majoritatea celor care o fac, asteapta sa fie surprinsi sau priviti de necunoscuti. Personal, cand o fac in locuri publice, adrenalina este mult mai mare, pulsul imi este ridicat, excitatia pe masura, si intotdeauna sper ca cineva sa vina sa mi se alatureUneori am noroc, alteori nu.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori