VanquishedRex scrie:Sunt foarte atras sexual de femei , dar sunt curios cum e sa sugi o pula.
E bine. Îți spun din experiență. Dacă ti se oferă ocazia, n-o rata. Totul e să o faci cu cineva curat, discret, cu ceva mai multă experiența, care să nu te judece - de preferat cineva versatil, care s-o ia și el in gură. Și care să te lase să experimentezi, să înveți să-ți folosești buzele, limba, degetele, să detii controlulși să nu te forteze la nimic din ceea ce nu vrei să faci. Să îi dai seama când e pe punctul de a termina ( pula începe să zvâcnească necontrolat și coaiele se ridică brusc) și te hotărăști ce faci: o scoti sau îl lași să termine-n gura ta....Eu am făcut-o cu finalizare-n gura din prima și nu a fost nimic neplăcut. Sperma nu e așa nasoala la gust cum ai crede...
Dacă ti-e, totuși, frica de gust, când termina ia-o mai adânc, pe partea dinspre gât a limbii nu mai ai receptori de gust. O să simti doar 4-5 jeturi de lichid gros si fierbinte, pe care-l poti inghiți fără probleme, nu e toxic. Doar proteine si fructoza. N-o scoti imediat din gură, continui câteva secunde până începe să se moaie.
Sper ca sfaturile mele să-ti fie de folos!
Succes!