Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Mike_XXX » Lun Feb 24, 2020 2:28 pm scrie:... dacă zici tu...
erogen24 » Dum Feb 21, 2021 8:05 pm scrie:Dacă simt atracție pentru o femeie, îmi place totul la ea. Pentru alții poate părea urâtă, dar asta nu contează, dacă-mi place mie este în regulă. Nu-i frumos ce-ți place ție, e frumos ce-mi place mie.
ibnlab » Lun Feb 22, 2021 12:11 pm scrie:erogen24 » Dum Feb 21, 2021 8:05 pm scrie:Dacă simt atracție pentru o femeie, îmi place totul la ea. Pentru alții poate părea urâtă, dar asta nu contează, dacă-mi place mie este în regulă. Nu-i frumos ce-ți place ție, e frumos ce-mi place mie.
Foarte adevarat.
ibnlab » Lun Feb 22, 2021 1:54 pm scrie:Stii cum se spune, "de gustibus..." Plus, fiind pe un forum de profil pot spune ca trag foarte multa labă pe femei imbracate. Atractia ramane chiar daca trupul gol de femeie nu e prezent.
ibnlab » Lun Feb 22, 2021 7:20 pm scrie:Da. In general, imi trag cele mai bune labe pe femei (considerate) imbracate.
Zeul Internetului » Dum Mar 28, 2021 4:57 am scrie:Pe mine mă excită tare gagicile în fuste scurte. Preferabil negre.
Cum e Amna, îl ultimul videoclip.
Zeul Internetului » Lun Apr 19, 2021 4:13 am scrie:Fir-ar ale dracului de curve nenorocite, cum ne provoacă ele.
Dacă unul și-o ia la labă în parc, gata, îl saltă garda. Dar zdrențele astea care umblă mai mult dezbrăcate decît îmbrăcate, nu pățesc nimic.
E ca și cum te joci cu un șoricel și cerți pisica dacă vrea să-i vină de petrecanie.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Emnuel92 şi 29 vizitatori