Salutare!
Zeul Internetului, am si eu cateva nelamuriri. Imi pare rau ca trebuie sa te intreb aici dar mesageria privata este de aceeasi viteza ca si C.F.R-ul.Sau mai rau.
1. Ziceam cu multa vreme in urma ca se poate afla sau ca as dori sa aflu, nu mai retin cum am forumulat si nici nu mai am acces la acea discutie altfel ti-as reda cuvant cu cuvant pentru a nu intelege gresit cu toate ca sunt convins ca iti aduci aminte discutia, referitor la faptul ca se poate afla dupa adresa de I.P daca un user sta ascuns si dupa alt nume. Tu mi-ai zis ca nu se poate.
"
"
Trag concluzia ca Andb, StefanAndrei si fetishistul sunt unul si acelasi. Deci...se poate afla? S-a modificat ceva in platforma phpBB(3) ?
2. Referitor la voturi, ziceai asa
"
"
si revin cu poza de la primul punct
"
"
Deci...trag concluzia ca poti vedea cine a votat si mai ales ce anume a votat. Este sau nu adevarat?
P.S Daca tot stii cine si ce voteaza, spune-mi te rog, am si eu un vot in " labagiul lunii decembrie " , as dori sa stiu de la cine l-am primit pentru ca as dori sa ii multumesc.
3. Referitor la securitatea acestui forum din punct de vedere al conectarii unui user si navigarea acestuia in siguranta ( ca sa fii doar tu " stapan " pe el am vazut ca nu prea ti-a iesit ) .
Pe undeva printr-un topic ziceai ca mai mult de a introduce intrebarea aia cu capitala Romaniei, ceva CAPTCHA... nu ai putut face nimic,iar prin asta tu tii botii la distanta.
"
"
Observ ca sunt CONECTATI cativa boti si chiar citesc ceva subiecte. Ori fi boti...ori fi altceva...tu ce parere ai?
Ca si idee, ti-am mai zis intr-un topic care acum nu mai exista, ca cei care nu sunt logati sunt trecuti ca si vizitatori.
Revin la boti, sunt conectati. Click dreapta pe poza - deschide link-ul intr-o fila noua ca sa puteti vedea toata imaginea, adica si data de azi 16.12.2017.
Cam atat deocamdata. Sper, daca ai timp, sa poti raspunde aici la ceea ce am scris mai sus.
Cu stima.