Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
pboy28 scrie:Scoateti-ma din concursul asta; nu e evident cine o sa castige? Sunt convins ca sunt cativa care stiu asta, dar pt cei care nu stiu, sa stiti ca daca folositi un anumit browser prin intermediul caruia iti poti schimba ip-ul va puteti vota singuri de cate ori vreti. Asta s-a intamplat deja aici, e destul de evident pt cine are ochi sa vada. Oricum aici e o "piata romaneasca" - cantitate, nu calitate.
labaibuna scrie:Am si eu o intrebare, in special pentru cei ce se stiu la "matzaria" (ori reglajele) forumului. De ce aici, spre deosebire de cel vechi, nu vin notificari de la noutatile in subiectele la care s-a abonat cineva in emailul cu care ne-am inregistrat? Sau daca posibilitatea asta exista, ce ar trebui sa fac pentru a o activa?
Zeul Internetului scrie:labaibuna scrie:Am si eu o intrebare, in special pentru cei ce se stiu la "matzaria" (ori reglajele) forumului. De ce aici, spre deosebire de cel vechi, nu vin notificari de la noutatile in subiectele la care s-a abonat cineva in emailul cu care ne-am inregistrat? Sau daca posibilitatea asta exista, ce ar trebui sa fac pentru a o activa?
E vina celor de la care am cumpărat găzduirea. O să îi mai bat la cap, să văd, poate rezolv ceva.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 49 vizitatori