Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
beater6 scrie:Aici iti poti sterge contul si toate postarile daca vrei? Daca nu, e la fel de naspa ca celalalt forum. Ca sa nu mai vorbim ca se poate si citi fara sa te inscrii. Transparenta pe-aici de parca am trai in ceva tara foarte avansata, deschisa si toleranta fata de orice orientari si fantezii sexuale.
b6 scrie:Poate ma gandesc intr-o zi ca daca face cineva o legatura intre username si persoana reala poate sa-mi futa toata reputatia aratand ce porcosenii discut eu in cutare forum. Ei bine, in ziua aia eu trebuie sa pot sa-mi sterg toate urmele vizibile de participare in forum, fara sa depind de vointa sau colaborarea adminului. A scris in regulament ca sunt complet responsabil de postarile mele. Atunci de ce sa nu mi le pot si sterge singur? E setare din panoul de control sa ne lase sa facem asta, din cate stiu.
fetishistul scrie:beater6 scrie:Aici iti poti sterge contul si toate postarile daca vrei? Daca nu, e la fel de naspa ca celalalt forum. Ca sa nu mai vorbim ca se poate si citi fara sa te inscrii. Transparenta pe-aici de parca am trai in ceva tara foarte avansata, deschisa si toleranta fata de orice orientari si fantezii sexuale.
Te rog sa fii putin mai explicit,de ce ai vrea sa iti stergi singurl propirul cont?Daca vrei cu adevarat sa fie sters poti sa contactezi ownerul forumui si se rezolva.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori