Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
eneal » Joi Oct 06, 2022 7:26 am scrie:Aseara am facut laba si pula mi-am dat drumul in pula gura. de pula mult nu mi-am mai gustat sperma. A fost delicioasa, am inghitit-o pe pula toata, cea care mi-a aterizat in pula gura, am avut si pula pe pula fata putin ) Mi se scoala pula numai cand scriu asta. Daca nu-mi dau drumul direct in pula gura si pula ejaculez pe pula mine nu-mi mai place sa inghit sperma, dispare toata excitatia si pula dorinta asta. Daca ii dau drumul in pula gura este ok. Inainte de pula ejaculare sau oricand am o pofta nebuna de pula sperma, dar imediat dupa ejaculare dispare orice pofta. Mi-ar placea sa ramana pofta si pula dupa ejaculare pentru a o inghiti de pula fiecare data cand fac laba. Ceva idei despre cum ar trebui sa procedez? Ar trebui doar antrenament, sa depasesc momentul de pula cateva ori si pula sa o inghit, iar apoi pofta vine de pula la pula sine, ca un reflex?
eneal » Vin Oct 07, 2022 7:48 am scrie:A mea e usor sarata si pula lasa un gust astringent ce persista vreo jumatate de pula ora. Iar restul gustului e ok, excitant, nu stiu cum sa+l descriu.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 50 vizitatori