Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
pboy28 scrie:La mine nu e ceva exact. Am momente cand o fac in fiecare zi(cam 3- max 4 zile consecutiv), ori odata la 2-3 zile; sincer am avut momente cand am stat si o saptamana sau chiar mai mult, peste 2 saptamani(dar "abstinenta" asta a fost ceva premeditat pt o ejaculare si un orgasm cat mai intense).
mihai1969 scrie:Eu o frec zilnic, dar nu mereu până la final.
Zeul Internetului scrie:Nici eu nu ejaculez tot timpul. Uneori, mi se duce erecţia şi renunţ din mers.
mihai1969 scrie:Zeul Internetului scrie:Nici eu nu ejaculez tot timpul. Uneori, mi se duce erecţia şi renunţ din mers.
Nici eu nu o frec tot timpul când e complet sculată. Mai ales că nici nu stă prea mult la „presiune maximă”... s-au cam dus zilele alea. Și la chimie încă n-am de gând să apelez.
motanul scrie:Va invidiez, eu mai ales dupa prima laba, ... pula ramane sculata si mai vrea. Sunt nevoit sa o incep pe a doua imediat dupa si iar o iau de la capat.
mihai1969 scrie:motanul scrie:Va invidiez, eu mai ales dupa prima laba, ... pula ramane sculata si mai vrea. Sunt nevoit sa o incep pe a doua imediat dupa si iar o iau de la capat.
Și io te invidiez și mai tare!
fapfapfap scrie:Cateodata fac si cate 6-7 labe pe zi
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] şi 103 vizitatori