Moderatori: deniswinch, dream53, rmst, Mike_XXX
fapfapfap scrie:eu mai trag cateodata o sperma calumea pe pat peste tot si pe urma adorm si ma trezesc cu ea uscata peste tot pe corp, e fain
pulabelita scrie:Spermez pe jos pe parchet fiind gol pusca si dau laba la calculator,cand fac dus ori pe mine ori in cada,pe burta,pe servetele
Surel scrie:Eu ejaculez in mine. Da, da, ai citit foarte bine...ejaculez in mine. De fapt nu ejaculez propriuzis. Fac o ejaculare ''interioara''. Cu un deget, care vreti, apas foarte tare canalul (uretra) dintre coaie si capul pulei. Presarea se face la 1-2 cm de anus si radacina pulei. E o senzatie ciudata, sperma ramane in interior si se absoarbe de organism. Incercati. Putem discuta dupa.
am făcut si eu asa de multe oriZeul Internetului scrie:Surel scrie:Eu ejaculez in mine. Da, da, ai citit foarte bine...ejaculez in mine. De fapt nu ejaculez propriuzis. Fac o ejaculare ''interioara''. Cu un deget, care vreti, apas foarte tare canalul (uretra) dintre coaie si capul pulei. Presarea se face la 1-2 cm de anus si radacina pulei. E o senzatie ciudata, sperma ramane in interior si se absoarbe de organism. Incercati. Putem discuta dupa.
Prima oară cînd aud aşa ceva.
Labagiu in dress scrie:am făcut si eu asa de multe oriZeul Internetului scrie:Surel scrie:Eu ejaculez in mine. Da, da, ai citit foarte bine...ejaculez in mine. De fapt nu ejaculez propriuzis. Fac o ejaculare ''interioara''. Cu un deget, care vreti, apas foarte tare canalul (uretra) dintre coaie si capul pulei. Presarea se face la 1-2 cm de anus si radacina pulei. E o senzatie ciudata, sperma ramane in interior si se absoarbe de organism. Incercati. Putem discuta dupa.
Prima oară cînd aud aşa ceva.
Vasile1975 scrie:Da` pe față sau în altă mână nu-și dă nimeni drumul la spermă? N-aveți fantezii sau acțiuni onaniste ieșite din comun?
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Luca11031984, Trendiction [Bot] şi 51 vizitatori