Acum cateva zile ea si mama au fost la shopping si cand s-au intors a zis "hei uite ce tocuri frumoase ne-am cumparat astazi", era super entuziasmata, iar eu i-am zis "mda... ce-i drept are niste picioare destul de sexy

Ea: "Crezi ca arata bine ?"
Eu: "Well, sunt destul de misto ce-i drept"
Ea: "Ai vrea sa te joci cu ele ?"
Eu: "Ok zi-mi despre ce-i vorba? Ce naiba vrei"
Ea: "Nimic... , doar voiam sa stiu ce parere ai despre ele... "
Eu: "De ce as crede orice despre picioarele tale, esti sora-mea nu gagica mea"
Ea: "Ok... bine..."
Dupa aia a plecat din camera mea, dar n-avea cum sa fie asa frumos, nu-i asa? Asa ca dupa cateva minute a venit iar, problema era ca de data asta a venit doar in chiloti si sutien, si a sarit in pat, si mi-a zis "Vreau si eu ce i-ai facut mamei"
....
In momentul ala eram tare confuz, si i-am zis "Stai ce dracu i-am facut mamei? Nu i-am facut nimic"
Ea: "Fa-mi si mie acelasi lucru, sau ii spun lui tata ca ai vrut s-o futi pe mama"
Eu: "Ce dracu, cum adica?? "
Ea: "Ai auzit bine, e alegerea ta"
Eu: "Uhh, asta-i ceea ce vrei? "
Ea: "Da"
Eu: "Ok..."
Dupa aia mi-am dat jos bluza, m-am dus la gatul ei, am sarutat-o putin, dupa aia m-am dus jos spre coapsele ei, le-am lins incet, le-am atins, aproape de pizda ei, timp in care ea a inceput sa geama putin, dupa care m-am dus tot mai jos si am ajuns la picioarele ei. I-am luat piciorul drept si si am inceput sa il masez incet, dupa care ea imi tot atingea pula cu piciorul stang, dupa care am inceput sa-i ling picioarele, talpipe si sa-i sug degetele. Aparent chiar i-a placut pentru ca gemea incet in tot acest timp.
Dupa care mi-am dat jos pantalonii, mi-a vazut pula si a inceput sa se joace cu ea cu picioarele, doar ca dupa aia i-am luat picioarele, le-am strans destul de tare si am inceput sa le fut destul de tare. Avea picioarele asa de fine, nu-mi venea sa cred cat de bine se simteau. Ea logic ca a inceput sa se frece la pizda dar nu si-a dat jos chilotii, dupa care mi-am dat drumul pe picioarele ei, si i-a placut foarte mult, dupa care si-a luat piciorul stang si a vrut sa guste sperma. Dupa cateva minute, timp in care ea se juca cu sperma de pe picioarele ei, i-am zis ca "asta ramane intre noi, clar?" iar ea era ceva gen "sigur, merci mult".
Well, daca ma intrebati pe mine, cred ca asta a fost destul de random, unul dintre cele mai random chestii care mi s-au intamplat, dar pana la urma eu n-am nicio idee ce-au vorbit femeile astea intre ele, sau daca macar au vorbit despre treaba aia, dar de un lucru sunt sigur, sora-mea e destul de desteapta, deci cumva a aflat ea ce-a aflat. Btw aveti aici un link cu poze cu picioarele ei daca sunteti curiosi ( https://imgur.com/a/mX8yKmU )