aac293 » Mie Dec 22, 2021 1:36 am scrie:Depinde cat tine videoclipul la care ma uit, de obicei incerc sa ma termin odata cu actorii
Și eu, la fel. Cînd ejaculează actorul, termin și eu.
Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
aac293 » Mie Dec 22, 2021 1:36 am scrie:Depinde cat tine videoclipul la care ma uit, de obicei incerc sa ma termin odata cu actorii
Zeul Internetului » Sâm Apr 16, 2022 7:44 am scrie:Depinde de mai mulți factori. Cum ar fi de cît timp n-ai mai frecat-o. Și la ce stimulente ești expus.
IanX » Mar Apr 19, 2022 7:24 pm scrie:Câteva zile... Bine, nu continuu! Dar încep cu o labă într-o dimineață, o frec incet sa mentin flacăra aprinsă, apoi ma iau cu altele....a doua zi iar o frec, în pielea goală, cu inel elastic la baza pulii, mai trece o zi, mă dau cu gel pe pulă, o frec direct pe cap și îmi bag o lumânare cu cap rotunjit în cur și atunci, eventual, îi permit să termine. Orgasmul e cutremurător, ejaculez abundent cu niste jeturi extrem de puternice pe care-mi place să le primesc pe față, chiar în gură.
Cock2021 » Sâm Apr 23, 2022 6:14 pm scrie:Eu ma masturbez apriape zilni 1-2 ore. Excitant
Este ca sotia stie. Ea ma trimite la laba, cu conditia
sa i dau foto.
Cock2021 » Mar Apr 26, 2022 12:40 pm scrie:Mi o frec si in fata ei, mai ales cand
ma priveste cu subinteles, lasand sa se
inteleaga ca vrea sa o duc iar la pula
faustinul » Mar Apr 26, 2022 5:47 pm scrie:azi o ora jumate laba
erogen24 » Mar Apr 19, 2022 7:39 pm scrie:IanX » Mar Apr 19, 2022 7:24 pm scrie:Câteva zile... Bine, nu continuu! Dar încep cu o labă într-o dimineață, o frec incet sa mentin flacăra aprinsă, apoi ma iau cu altele....a doua zi iar o frec, în pielea goală, cu inel elastic la baza pulii, mai trece o zi, mă dau cu gel pe pulă, o frec direct pe cap și îmi bag o lumânare cu cap rotunjit în cur și atunci, eventual, îi permit să termine. Orgasmul e cutremurător, ejaculez abundent cu niste jeturi extrem de puternice pe care-mi place să le primesc pe față, chiar în gură.
Cum ziceam și mai înainte, graba nu este recomandată. Tu o faci în trepte astfel încât s-atingi punctele maxime de excitare și plăcere în ultima fază. Am să experimentez și eu această modalitate de masturbare. Să-ți fie de bine! Spor la labă în continuare!
Cock2021 » Mar Apr 26, 2022 11:40 am scrie:Mi o frec si in fata ei, mai ales cand
ma priveste cu subinteles, lasand sa se
inteleaga ca vrea sa o duc iar la pula
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: frecusulbun şi 52 vizitatori