Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
tudorvladimirescu scrie:a plecat, dar intr-un mod cum nu am mai vazut-o vreodata..are o fusta mini extrem de scurta, nici nu ii acopera fundul, un sutien negru si o bluza transparenta deasupra. s-a aplecat in fata mea si nu avea chiloti, m-am gandit sa ii fac oral si m-am apropiat sa ii ling gaozul delicios, dar mi-a zis "nu, nu acum doar ti-am aratat", deci a vrut sa imi arate ca nu are chiloti. arata foarte excitant, foarte vulgar... am intrebat-o daca o duc eu si mi-a zis ca merge cu cineva, iar cand m-am uitat pe geam era prietenul respectiv. a plecat de 5 minute, nici nu stiu..ma simt putin ingrijorat (mai mult gelos), sa ma duc dupa ea sa vad ce face sau sa ii las intimitatea...?
tudorvladimirescu scrie:mi-a povestit tot cu lux de amanunte si am ajuns la concluzia ca trebuia sa se faca curva nu contabila...au provocat-o cativa sa le atinga pula cu gura sau sa le pupe pula si ea a acceptat, chiar le-a facut putin oral. ceilalti au vazut ca iubita mea nu refuza si toti ii cereau asta, iar ea s-a pus in genunchi si le-a zis "m-am plictisit sa tot imi cereti sa va pup pula la fiecare pe rand. care vrea sa i-o sug sa se puna aici in cerc si gata. castigam timp sa mai facem si alte nebunii". mi-a spus ca i-a numarat si erau 11 si la fiecare i-a supt pula vreo 20 de secunde...ce curva
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 75 vizitatori