Inainte am vrut sa-mi fac incalzirea si am vrut sa ma exhibez intr-un magazin cu articole sportive unde am mai facut-o si stiu ca nu e risc de scandal. Gagicamea imi stie fanteziile si s-a bagat in joc. Cand ne masturbam ma pune sa-i povestesc faze cu baieti si ma intreaba de pulile lor. Vad ca o excita chestiile homo.

I-am zis ca atunci cand sunt in cabina sa vina sa traga perdeaua daca e vreun baiat acolo, sub pretextul ca vrea sa vada cum imi sta. Chiar ea a filat doi baietasi care vroiau si ei sa incerce pantaloni si a zis s-o facem in fata lor. Intretimp a aparut inca un prieten de-al lor care parea gay, nu m-a scapat din priviri. Poate pentru ca purtam trening mulat si se vedea pula. Era audienta perfecta.

Am intrat in cabina si am lasat perdeaua putin trasa si vedeam in oglinda daca se uita cineva. Baietii chiar au venit si ei la incercat, defapt incerca doar unu iar ceilalti doi se dadeau cu parerea. Sunt magnet pentru perversi asa ca imediat am avut un privitor si m-am facut ca studiez pantalonii si nu i-am tras pe mine sa ma poata vedea bine. Numai ca nu mi-am putut retine erectia si mi s-a arcuit pula. Brusc privitorul a disparut si mi-am dat seama dupa sunetul tocurilor ca vine gagicamea. Nebuna a tras complet perdeaua si m-a expus in pielea goala la cei doi. Pana sa traga inapoi perdeaua am avut contact vizual cu ei, s-au uitat la mine surprinsi si brusc au inceput sa rada iar cel din cabina i-a intrebat de ce rad iar unul a zis cu voce tare L-am vazut pe unu cu pula sculata, si a continuat sa rada parca fortat, completand stiind ca aud ca a fost faza funny. Cand a zis ca e funny mi-a dat curaj si m-am gandit sa scot pula pe langa perdea dar m-am oprit iar acum imi pare rau. Oricum eram super excitat de faza si pregatit s-o fut pe a mea. Am intrat in mai multe magazine, i-am dat batonul in gura dar n-am gasit cadrul perfect sa continuam. Erau multe gagice si nu ma risc ca reactiile femeilor sunt imprevizibile. Dar aveam un plan de rezerva si am parcat in apropierea mallului langa o cladire in paragina unde stiu ca mai intra baieti sa se pise. Am mai facut-o in parcarea aia. Am pus-o sa-si scoata pantalonii si cu cracii in sus pe bancheta. Mi-as fi scos si eu pantalonii de tot dar cum erau stramti in caz ca venea cine nu trebuie era imposibil sa ma imbrac. Ma excita situatiile astea dar n-am riscat ca e trotuar pe langa si mai trece lume ce merge la mall. Totusi i-am impins sub genunchi si am stat cu curul la vedere de dupa portiera. M-am pus s-o ling in pizda si din pozitia aia daca trecea cineva imi vedea curu gol. Cand ling in pizda nu vad in jur si mi se pare palpitant si ma astept sa gasesc unu in spate care-si freaca pula. Si in timp ce lingeam pizduca am auzit cum cineva trage un carut pe strada si m-am trezit cu un caine curios langa mine si am auzit pe unu ce striga Hai aici. M-am gandit cine ar putea fi si am lins si mai cu pofta stiind ca vom fi surprinsi. Si respectivul a oprit langa darapanatura aia si i-am auzit pasii. Asa cum mi-am dorit se uita la noi dar nu stiam din ce unghi sau cine este. L-a auzit si a mea si imi tot impingea capul sa ma opresc si la un moment dat a zis in acelasi timp cu ala E unu in spate, iar ala a zis Ce nebuni, m-am intors si m-am uitat la el. Era un masliniu tanar care ranjea la mine sau ranjea ca vede pizda. A mea a ramas in pozitia aia si si-a pus mana pe fata de parca pe ala il interesa fata.