de erogen24 » Mie Feb 17, 2021 11:03 pm
Trebuie să recunosc, oarecum și cu puțină rușine, că abia la vârsta de 23 de ani am avut parte de acest eveniment. Ea era o brunetă cu 5 ani mai mare decât mine. Avea o pizdă cu floci negri care crescuseră puțin și spre marginile labiilor frumoase și cărnoase. Când am vazut-o prima dată, era gata să ejaculez brusc. Pe urmă, am lins-o puțin, că nu prea aveam experiență, apoi a urmat actul sexual propriu-zis și, implicit, dezvirginarea mea, că ea avusese deja experiențe sexuale cu soțul ei.
Ea știa că eram virgin și că nu mai doream să rămân în acel stadiu, așa că, nu știu cum a făcut, dar atunci când am intrat în pizda ei, fiind și foarte excitat, am simțit o gâdilătură, combinată și cu o senzație ușoară de arsură. Am dat de câteva ori din fund și mi-am dat drumul, cum se spune. Următoarele partide au durat mai mult și au fost presărate și cu diverse picanterii. N-am regretat niciodată timpul pierdut până atunci și, mai ales în prezent, cred că așteptarea a meritat pe deplin. Abia acum am realizat că acea perioadă a fost cea mai frumoasă din viața mea și că n-am știut că atunci avusesem momente de fericire pe care cred că n-o să le mai am niciodată.