Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
erogen24 » Sâm Oct 17, 2020 7:49 pm scrie:Depinde de fiecare. Cred că și eu aș putea să prelungesc mai mult sesiunile de masturbare, dar nu cred că ăsta ar fi obiectivul.
Plăcerea de la final este cea mai importantă.
deniswinch » Dum Oct 18, 2020 7:44 am scrie:erogen24 » Sâm Oct 17, 2020 7:49 pm scrie:Depinde de fiecare. Cred că și eu aș putea să prelungesc mai mult sesiunile de masturbare, dar nu cred că ăsta ar fi obiectivul.
Este importanta placerea finala dar si placerea in timp ce o freci este importanta.
Mie, cel putin, imi place mult cand simt ca imi vine sa ejaculez si ma opresc, apoi reiau laba dupa cateva secunde. Asta se cheama edging si cred ca este o placere mare cand "stai" in jurul punctului de ejaculare. In astfel de cazuri, cand aman repetat ejacularea, placerea finala este foarte mare si jeturile de sperma tasnesc mult mai puternic.
Barbatul » Vin Noi 06, 2020 3:37 pm scrie:deniswinch » Dum Oct 18, 2020 7:44 am scrie:erogen24 » Sâm Oct 17, 2020 7:49 pm scrie:Depinde de fiecare. Cred că și eu aș putea să prelungesc mai mult sesiunile de masturbare, dar nu cred că ăsta ar fi obiectivul.
Este importanta placerea finala dar si placerea in timp ce o freci este importanta.
Mie, cel putin, imi place mult cand simt ca imi vine sa ejaculez si ma opresc, apoi reiau laba dupa cateva secunde. Asta se cheama edging si cred ca este o placere mare cand "stai" in jurul punctului de ejaculare. In astfel de cazuri, cand aman repetat ejacularea, placerea finala este foarte mare si jeturile de sperma tasnesc mult mai puternic.
Din poze am văzut că ai o pulă faină.
Mi-ar plăcea să ți-o frec/să ni le frecăm.![]()
deniswinch » Vin Noi 06, 2020 6:43 pm scrie:Barbatul » Vin Noi 06, 2020 3:37 pm scrie:deniswinch » Dum Oct 18, 2020 7:44 am scrie:erogen24 » Sâm Oct 17, 2020 7:49 pm scrie:Depinde de fiecare. Cred că și eu aș putea să prelungesc mai mult sesiunile de masturbare, dar nu cred că ăsta ar fi obiectivul.
Din poze am văzut că ai o pulă faină.
Mi-ar plăcea să ți-o frec/să ni le frecăm.![]()
Cu cine ti-ar placea s-o freci?
TheReDeeMeR » Vin Noi 06, 2020 7:14 pm scrie:Eu cam de la 5 pana la 20 min. Nici nu am incercat asa mult ca ma plictiseam si eram prea excitat la ce vedeam in fata ochilor si nu am mai rezistat.
La voi ejacularea curge sau tasneste?
La mine curge.
Stiti cum sa faceti sa tasneasca?
TheReDeeMeR » Vin Noi 06, 2020 7:14 pm scrie:Eu cam de la 5 pana la 20 min. Nici nu am incercat asa mult ca ma plictiseam si eram prea excitat la ce vedeam in fata ochilor si nu am mai rezistat.
La mine curge.
Barbatul » Sâm Noi 07, 2020 5:48 pm scrie:TheReDeeMeR » Vin Noi 06, 2020 7:14 pm scrie:Eu cam de la 5 pana la 20 min. Nici nu am incercat asa mult ca ma plictiseam si eram prea excitat la ce vedeam in fata ochilor si nu am mai rezistat.
La mine curge.
Imi țâsnește de obicei.
TheReDeeMeR » Sâm Noi 07, 2020 5:55 pm scrie:Barbatul » Sâm Noi 07, 2020 5:48 pm scrie:TheReDeeMeR » Vin Noi 06, 2020 7:14 pm scrie:Eu cam de la 5 pana la 20 min. Nici nu am incercat asa mult ca ma plictiseam si eram prea excitat la ce vedeam in fata ochilor si nu am mai rezistat.
La mine curge.
Imi țâsnește de obicei.
Mie mi se pare mai cool cand tasneste![]()
inca n-am invatat tehinica asta
deniswinch » Dum Noi 08, 2020 8:21 am scrie:TheReDeeMeR » Sâm Noi 07, 2020 5:55 pm scrie:Barbatul » Sâm Noi 07, 2020 5:48 pm scrie:TheReDeeMeR » Vin Noi 06, 2020 7:14 pm scrie:Eu cam de la 5 pana la 20 min. Nici nu am incercat asa mult ca ma plictiseam si eram prea excitat la ce vedeam in fata ochilor si nu am mai rezistat.
La mine curge.
Imi țâsnește de obicei.
Mie mi se pare mai cool cand tasneste![]()
inca n-am invatat tehinica asta
Pentru functia de ejaculare este responsabil muschiul pubococcygeus, care cu anumite exercitii sau flexari poate fi intarit/dezvoltat sau controlat.
Cauta pe net flexari pubococcygeus, poate te ajuta
Zeul Internetului » Lun Dec 21, 2020 9:47 pm scrie:La mine, depinde de cheful de labă cît și de "stimulent". De pe la 5 minute, poate să ajungă și la 30. Rar, mai mult.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: frecusulbun şi 51 vizitatori