Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
darkcaravan » Mie Sep 07, 2022 11:55 pm scrie:Și mie îmi place să dau limbi în cur, mai puțin important e sexul, cât atitudinea)
badared » Joi Sep 08, 2022 3:04 pm scrie:Limbile in cur chiar ajuta ca femeia sa se relaxeze. De ex cand ii bag dopul in fund la a mea, o limg bine inainte si abea apoi pun lubrifiant si il introduc, intra foarte usor.
darkcaravan » Dum Sep 11, 2022 5:03 pm scrie:Limbi in cur, la bărbați, ați dat vre-o dată?
Labar_muist » Lun Oct 23, 2017 11:09 am scrie:Ce pareri aveti? Va place sa lingeti in cur? Va place sa penetrati curul cu limba?
limbist 2019 » Vin Aug 26, 2022 11:48 am scrie:Orice femeie cred ca doreste sa fie linsa in cur... din pacate in realitate putine fete cer acest lucru de la partenerii lor...
Eu personal ma consider norocos ca Stapana mea mereu cand ne vedem imi ordona sa o ling in cur minim 30 mimute...adora sa simta o limba jucausa intre bucile ei
Zeul Internetului » Dum Oct 23, 2022 8:40 pm scrie:limbist 2019 » Vin Aug 26, 2022 11:48 am scrie:Orice femeie cred ca doreste sa fie linsa in cur... din pacate in realitate putine fete cer acest lucru de la partenerii lor...
Eu personal ma consider norocos ca Stapana mea mereu cand ne vedem imi ordona sa o ling in cur minim 30 mimute...adora sa simta o limba jucausa intre bucile ei
Caut stăpînă.
eu su pula dar limbi in cur la bărbați nu am datdarkcaravan » Dum Sep 11, 2022 5:03 pm scrie:Limbi in cur, la bărbați, ați dat vre-o dată?
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: frecusulbun şi 55 vizitatori