de tudorvladimirescu » Mie Aug 02, 2023 12:23 pm
propunerea individului nu a facut decat sa o excite mai tare pe iubita mea aflata intr-o stare de ameteala foarte mare. ea este genul de persoana care atunci cand e excitata si vrea ceva de la un baiat, obtine fara nici macar o problema, iar in momentul ala mi-a spus ca voia sa vada ce e de capul baiatului ala. s-a intors cu fundul spre el si-a ridicat usor rochia deja scurta si si-a dat jos chilotii foarte umezi. mi-a spus ca baiatul era in soc cand a vazut ce a facut. a inceput sa ii fluture usor chilotii pe la fata, iar cand tipul a incercat sa apuce chilotii i-a bagat in geanta. mi-a zis ca prietenele ei deja plecasera din club cu niste baieti si ca a mai ramas ea si cu baiatul ala. dupa faza cu chilotii tipul i-a adus un shot si au baut amandoi, atunci iubita mea a prins curaj si i-a spus "vreau sa vad ce poti face" si se uita provocator la el. a iesit din club si bineinteles ca tipul era dupa ea. clubul respectiv este intr-o zona destul de retrasa, inconjurat de copaci asa ca le-a fost usor sa gaseasca un loc unde sa se duca. au gasit un copac iar baiatul voia sa isi dea pantalonii jos, dar iubita mea i-a spus "nu acum frumosule, ai zis ca mi-ai da niste limbi, vreau sa imi arati ca ma vrei". el nu a stat pe ganduri, partea asta nu prea vreau sa o detaliez pentru ca ma apuca un puseu de gelozie, dar mai pe scurt iubita mea mi-a spus ca a primit un oral foarte bun si ca a fost foarte satisfacuta. evident ca tipul voia aceeasi chestie, sa ii suga iubita mea pula lucru pe care i l-a si spus "acum sa vad eu ce bine o sugi", insa ea avea alte ganduri. il atingea pe corp (abdomen, piept, spate) foarte senzual si il dezbraca. in tot acest timp ea ii vorbea murdar si ii spunea tot felul de replici menite sa il excite. baiatul era ramas doar in chiloti si avea pula ridicata. iubita mea i-a dat jos si chilotii si se uita la el (era in genunchi), mi-a spus ca era disperat sa ii atinga pula si se citea in privirea lui cat de tare o voia, insa exact cand se apropia sa ii atinga pula s-a ridicat si i-a zis "am vazut de ce esti in stare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa vezi si tu ce iti pot face eu". iubita mea a plecat si m-a sunat sa vin dupa ea, iar de aici revenim la intamplarea din masina. daca sunteti curiosi pot sa va spun si cum s-a revansat...