[/quote]
Așteptăm continuarea!

[/quote]
Well, la un moment dat ne-am luat concediu amandoi aproape in acelasi timp, adica au fost cateva zile din concediile noastre care s-au suprapus. Sotul ei lucra. Si intr-o seara m-a intrebat daca n-am chef, a doua zi, sa mancam o pizza. I-am zis ca n-am planuri, asa ca imi surade ideea. Am stabilit ca ne vedem in apropiere de apartamentul lor, a doua zi, dupa ce el pleaca la serviciu.
Ne-am intalnit a doua zi, am stabilit ca e mai ok sa mergem la ei si sa comandam pizza acolo, decat sa iesim in oras la pizza (pe motiv ca era "prea departe" prima pizzerie). Am urcat in apartament, mi-a facut o cafea, iar la un moment dat am mers pana la baie. Cand am ajuns acolo, am vazut pe marginea cadei un dildo care, mai mult ca sigur, fusese pus intentionat acolo, ca sa il vad eu.
Am venit inapoi si am inceput sa o tachinez ca si-a uitat iubitul in baie. S-a "rusinat" un pic si-apoi mi-a zis ceva de genul "ti-am spus ca nu apuc sa fac nimic cu {numele sotului}, trebuie sa am si eu ceva". Replica mea a fost aproximativ "saracuta (pasarica), dar nu-i pacat de ea sa se joace cu asa ceva?", razand. Mi-a raspuns ca-i pacat, dar daca altcineva nu se ofera, n-are ce sa faca decat sa se multumeasca cu ce are.
Apoi am intrebat-o daca nu-i prea mare jucaria, ca avea vreo 25 de centimetri si era gros dildo-ul. Fiind in continuare "pusa pe misto", raspunsul ei la intrebarea mea a fost "Incercam sa vedem?". Tot pe un ton glumet i-am spus si eu ca da, dar i-a fost clar si ei, mi-a fost clar si mie, ca nu glumeam deloc.
Continuarea doar daca o doriti