Si mai super e sa te trezesti dimineata cu o limba in cur.

Timp de aproape un an am facut mult sex cu ei. Acum sunt divortati dar inca mai tin legatura cu ambii.
Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
deliveryboyTM » Lun Mai 24, 2021 7:03 pm scrie:Si aseara colegul pulos si fiul au facut dus la firma. Era deja tarziu cand i-am gasit acolo. Si a aparut si soferul cu prietenul gay. Cei doi erau in pula goala, baiatul chiar iesea din dus si colegul isi aranja barba la oglinda. Baiatul s-a imbracat repede si a iesit. M-am dezbracat si eu profitand de ocazie ca trebuie sa astept mai mult pana sa intru in dus deci mai mult timp in pula goala in fata lor. Baiatul gay avea o expresie a fetei de parca nu era cu noi ci in alta lume.I-am urmarit privirea in timp ce vorbeam cu colegii. Ba se uita la pula mea, si cand se uita o mai beleam, ba catre colegul din baie. Soferul numara banii dar vedeam ca il urmareste cu privirea pe colegu. Pula colegului e impresionanta fata de a mea deci inteleg interesul.
Am facut glume pe seama pulelor asa ca atentia era pe ele.
M-am dus langa ei la masa si pana si-a facut colegul dusul am stat cu ei la povesti in pula goala. Incepuse sa mi se scoale si era evident dar situatia ma excita si mai tare. Nu stiu cati cunoasteti senzatia, poate doar exhibitionistii. Soferul m-a si intrebat daca fac laba in dus si i-am spus ca o fac gandindu-ma ca isi vor lungi sederea. Numai ca atunci cand am intrat in dus s-a intors pustiul dupa colegu si nu se dadeau dusi si nici eu n-aveam cum s-o lungesc cu dusul ca era tarziu. M-am oprit aseara intr-un parc si mi-am facut laba acolo ca n-as fi putut adormi cu coaiele pline. Asta a fost aseara. Am inteles ca azi i se repara colegului centrala. Cand vine canicula sigur va face dus ca noi doi suntem exhibitionistii firmei. Azi mi-a trimis mesaj sa ma intrebe daca am observat cum se uita ala la pulele noastre si ca ar fi dat o muie si il cred in stare ca stiu ca s-a mai lasat supt de baieti.
cautp » Dum Mai 30, 2021 3:27 pm scrie:@deliveryboy, deci azi iesi cu fata cu pizza? Cred ca in curand ne vei povesti ca ati trecut la masaj fara boxeri.Succes!
deliveryboyTM » 30 Mai 2021, 14:40 scrie:cautp » Dum Mai 30, 2021 3:27 pm scrie:@deliveryboy, deci azi iesi cu fata cu pizza? Cred ca in curand ne vei povesti ca ati trecut la masaj fara boxeri.Succes!
Pana la urma nu azi, mi-a trimis sms si m-a si sunat sa se scuze.
Daca stiam din timp nu o duceam azi pe a mea acasa la Arad dar tocmai ce m-am intors, si as fi dus-o si azi la futut outdoors. Deci azi am ramas singur si liber sa-mi fac de cap.
Chiar vreau sa abordez subiectul cu masajul la pielea goala, mi-ar placea un masaj la fese iar daca imi atinge coaiele sigur ma termin pe masa.
deliveryboyTM » 31 Mai 2021, 07:48 scrie:deniswinch nu neaparat sensibil dar zona aceea, coaie +cur, e zona mea erogena.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 74 vizitatori