Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Zeul Internetului » Mar Dec 18, 2018 5:08 pm scrie:Aşa procedez şi eu. Doar că nu înghit.
După ejaculare, mi se duce cheful.
Cummon » Dum Noi 24, 2019 8:50 pm scrie:Da am gustat-o doar pe a mea, nu am incercat cu altcineva desi....... Prima oara, aveam pe mana sperma si am ezitat de cateva ori pana mi-am lins degetele si nu a fost chiar asa rau. De atunci am inceput din ce in ce mai mult pana am ajuns sa imi dau drumu direct in gura. Dupa un timp am reusit si sa o inghit. O perioada lunga de timp inghiteam tot, de la fiecare laba nu se pierdea nimic. Cateodata avea gust mai naspa dar mai avea si gust bun. Acum nu prea o mai fac doar cand sunt excitat rau.
Zeul Internetului » Vin Aug 16, 2019 8:09 pm scrie:129 de oameni au votat că și-au gustat sperma... Eu zic că e ceva.
Zeul Internetului » Mar Iul 21, 2020 12:49 pm scrie:Părerea mea că e o curiozitate normală.
Așa cum vrei să înghită o fată, tb. să vezi și tu despre ce e vorba. Nu?
labagiu_kinky » Mar Iul 21, 2020 5:29 pm scrie:Ehh... Sunt oameni si oameni. Mi-am gustat-o de mai multe ori. In special cand eram in pubertate, respectiv mai flexibil, reuseam sa-mi ling capul. Imi dadeam drumul aproape instant si evident in gura. Nu pot sa zic ca ma omor dupa gust. Adica nu prea imi place la gust, dar cu toate astea ma excita sperma.
labagiu_kinky » Mie Iul 22, 2020 1:15 pm scrie:Nu am pula lunga, are vreo 15-16 cm, cam asa. Eram eu mai scurt![]()
... Si bineinteles oasele inca moi. Asa ca puteam din pozitia lumanare sa ma incovoi destul incat sa ajung cu limba la cap
Zeul Internetului » Joi Aug 20, 2020 9:32 pm scrie:O să vă rog respectuos, să nu mai publicați poze explicite. Avem interdicție de la server.
Mulțumesc pentru înțelegere.
P.S.: Mulțumesc Mihai pt. raport.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 74 vizitatori