Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Labaiute » Mie Aug 14, 2019 1:21 am scrie:Daca mergeai la nudisti vedeai mai bine
sqrtondick » Mar Sep 17, 2019 10:51 pm scrie:Salut. Sunt din Bucuresti si imi place sa mi-o frec in toaletele femeilor de la mall-uri/benzinarii/cafenele. Intai caut cu vrednicie in toate cosurile de gunoi sa vad daca gasesc absorbante zilnice (protege-slip, bikinei) aruncate de femei (majoritatea sunt lipite de pungile din cosul de gunoi, desfacute sau rulate) si le aleg pe cele oarecum curate (fara sange ca e scarbos si oricum alea zilnice nu prea au sange pe ele) cu miros de pasarica umeda/transpirata sau secretii din pasarica. Le miros pe toate si imi aleg 2-3 preferate, alea la care mi se scoala pula instant, ma bag intr-o cabina de toaleta si incep sa mi-o iau la laba. Un protege-slip il infasor pe pula, pe altul il tin la nas sa ma rasfat cu mirosul de pasarica si pe altul spermez de obicei (asta daca nu imi dau drumul pe capacul de la wc sau pe usa cabinei). E misto cand in cabina alaturata intra o pizda sa se pise. Atunci incerc sa fac zgomot, sa se auda cand mi-o frec ritmic, sa isi dea seama ca langa e un labagiu ceva. Dupa ce termin si ies din cabina se mai intampla sa dau nas in nas cu vreuna, cateodata chiar vreo bunaciune care ma intreaba ce caut in toaleta la femei sau ma atentioneaza ca aia e toaleta femeilor. Le spun ca imi caut material de laba, protege-slipuri care miros a pasarica umeda si cateodata cand prind un pic de tupeu le si arat/scot din buzunar, le duc la nas si duc mana la pula prin pantalon. Majoritatea se uita ciudat, par oripilate dar asta ma excita cumva.
Mai e cineva care impartaseste acelasi fetish?
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Loading şi 56 vizitatori