de deliveryboyTM » Joi Dec 26, 2019 2:10 pm
„Aveam 15 ani. Am fost la un majorat la sat. S-a tinut la caminul cultural. Am vazut ca fetele mergeau in spatele unui morman de caramizi sa se pise. Nu departe erau depozitate cauciucuri si m-am ascuns dupa ele, avand astfel ocazia sa vad perfect cururi de fete. Mi-am dat la laba de 2 ori.”
Tare frumos la țară. Eu acasă dădeam labă la o revistă de modă, ca să vezi ce lipsyri erau odata

Am stat două săptâmâni la tară la niste rude și tot așa am văzut că vecina și fetele ei faceao pipi după o șură. recordul cred că a fost într-o zi când au venit și două femei în vizită. Una a intrat on wc, dar cealaltă a facut chiar lîngă gard in fața mea. Era mai slabuță cur mic dar rotund că am putut să văd jos între buci niște picuri de urină. Cand a termonat a mers așa cu pantalonii și chiloții în vine pînă la wc și a luat hîrtie. Dar cea mai sexi tot tanti Mariana a râmas (vecina) Fara sa fie grasă avea coapse pline și cur cu buci dolofane. Ramanea asa cu el on aer avea un stil ca nu se lasa pana jos. La ea mă terminam de fiecare dată Foarte satisfacut.