de Kryssty » Joi Noi 19, 2020 1:35 pm
Mai este cineva pe aici! Ultima experienta de gen am avut o cu o colega de servici. Buna rau tipa. M a rugat sa merg cu masina ei la vulcanizare sa i pun anvelopele de iarna. De cum m am urcat in masina mi s a sculat pula de la parfumul si mirosul ei lasat acolo. La vulcanizare.... am stat in masina pentru ca era frig afara si am inceput sa caut. In torpedou doua perechi de ciorapi intr o punga... curați. Miroseau a silan . In cotiera alta Punguța cu o pereche de chiloți... nu foarte sexy si doua tampoane noi. In buzunarul din spatele scaunului din dreapta... 4 perechi de bikini purtati. Unii aveau miros de pizdoi... restu doar urme cleioase sau albe dar fara miros. Bănuiesc ca stăteau de mult acolo. I am luat in buzunar... am mers la baie acolo la service si i ma lins si mi am frecat pula cu ei... cu ultima pereche aia cu miros mi am sters pula de ultima picatura. Am terminat in folia de la pachetul de tigari... am pus o in borset si inapoi la masina. Am plătit... am plecat si pe drum am uns cu sperma : volanul, schimbătorul, mânerele de la uși pe interior, chiar si semnalizarea sau butoanele de la geamuri. Am mai dat o tura ... cu caldura la maxim Sa se usuce... sa vad cum arată si am venit la firma. Am pula beton cand ma gandesc ca pune mana pe volan apoi la gura... si de atunci o urmăresc prin firma... merg dupa es la baie... sa vad ce Lasa in cosul de gunoi.... dar deocamdată nimic noi. Is disperat dupa mirosul pizdei ei. Parca il simt si pe hol cand trec pe langa ea....