Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
mihai1969 » Vin Dec 15, 2017 9:21 am scrie:Ai mei (2) copii au apărut ambii fără nicio planificare.
adinna2014 » Joi Dec 14, 2017 10:36 pm scrie://si ti se pare incredibil?..e foarte posibil..chiar daca nu ti-ai dat drumu inauntru..lichidul pre-ejaculator poate contine spermatozoizi..deci tehnic e posibil..ai zice.."ghinion curat"..totusi asa a fost sa fie..bucura-te ..sa fie sanatos..esti tatic aia e..dar vezi sa nu se repete.
Zeul Internetului » Sâm Dec 16, 2017 12:12 pm scrie:Adina are dreptate cu lichidul pre-ejaculator.
Eu mi-aş dori vreo 2-3 copii, dar mai tîrziu.
popamarius » 20 Dec 2017, 14:52 scrie:Fain, sa-ti traiasca! De la aceeasi partenera si dupa ejaculare intravaginala sau inafara si prin accident?
Zeul Internetului » Vin Dec 22, 2017 3:16 am scrie:E mai frumos să simţi pizda direct decît să bagi prezervativ. Mă refer pentru bărbaţi, că pentru femei există şi prezervative cu striaţii.
popamarius » Mar Dec 26, 2017 5:56 pm scrie:Zeul Internetului » Vin Dec 22, 2017 3:16 am scrie:E mai frumos să simţi pizda direct decît să bagi prezervativ. Mă refer pentru bărbaţi, că pentru femei există şi prezervative cu striaţii.
Fututul in pizda cu prezervativ e ca si cum ai mirosi un tradafir cu masca de gaz pe figura
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 199 vizitatori