de eneal » Mie Sep 13, 2023 7:40 am
Ce parere aveti despre oripilarea generala a femeilor care surprind un labagiu care si-o freaca in public, spre exemplu: ”Si mie mi s-a'ntamplat o data pe strada de langa Cismigiu... cea cu biserica sus, am uitat cum se numeste, cea care da in Stirbey Voda...
M-a speriat imbecilul rrau de tot... Eram mica pe atunci... 18-19 ani...
Imi amintesc perfect, cre' ca m-a socat. rau faza... Era ziua, dimineata chiar... Purtam o fusta dreapta, cu dungi verticale albe si rosii, cu doua volane jos, pe poale... si o bluza alba cu buline rosii si batistuta alba in buzunarelul de la piept... bat campii, ceea ce vreau sa spun e ca imi amintesc totul... Mizeria aia umana cred ca era pe sfarsite, a venit in spatele meu si m-a stropit pe fusta... Cum a aparut din senin, din spate, sperietura a fost si mai mare... Cand am inteles ce a facut, m-am simtit atat de murdara...Nu puteam vedea daca fusta e patata sau nu, imi amintesc ca am oprit o tipa pe strada sa o intreb... Mi-a spus ca nu vede nimic, dar cand am ajuns acasa si am scos fusta... avea cateva pete
Nu stiu ce sa zic, dar si chestiile astea ar trebui considerate tot un fel de violare ... Ma rog, de ce ma gandesc eu la asta acum?”
Va pasa sau v-ati labari in continuare, fara pic de empatie fata de ceilalti?