Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Stefanel19 » Dum Aug 28, 2022 5:49 pm scrie:Fantezia mea este,să avem un prieten cu pula mare și foarte groasă,să locuiască cu noi și să mi fută nevasta când vrea,să devină nevasta la amândoi să futem mult și bine la ea.In concediu să găsim și alți bărbați să o futa,genul de curva măritată!
Gianimihalache » Mie Aug 31, 2022 10:24 pm scrie:Eu mă gândesc la maicamea când fac laba as baga pula in ea mă excita grav când o văd în colanți inebunesc când mă gândesc că când eram mic îmi punea mâna pe pula mi-o scutură ahhh
GranMasturbador » Vin Oct 21, 2022 11:39 pm scrie:Mama a fost o femeie frumoasa, blanda si atat de necajita... acum e neajutorata si foarte bolnava, doar pe mine ma are si sunt topit de dragoste dar vreau s-o fut de cand aveam 13- 14 ani. Sunt innebunit de pofta sa fac laba la telefon cu o femeie, un barbat sau un cuplu, indiferent de varsta si de preferinta bisexuali, caruia sa le marturisesc cum as tine-o pe mamica la pula sa fie fututa salbatic, violata in grup, muscata de sanii imensi care-i atarna pe burta, vreau sa-i ling in cur si la coaie pe nemernicii care ejaculeaza in pizda din care am iesit si in rectul ei plin de carcinoame. Vreau sa ling sperma din mama, si mai ales sa fie sarutata de curve excitate in timp ce o futem.
Stefanel19 » Dum Aug 28, 2022 5:49 pm scrie:Fantezia mea este,să avem un prieten cu pula mare și foarte groasă,să locuiască cu noi și să mi fută nevasta când vrea,să devină nevasta la amândoi să futem mult și bine la ea.In concediu să găsim și alți bărbați să o futa,genul de curva măritată!
eneal » Joi Noi 17, 2022 7:36 pm scrie:E fain să privești, dar e și mai fain să intri în actiune. Să-i dai limbi in pizda la tipa in timp ce ea i-o suge celuilalt, să o fuți in pizda iar ea sa continue sa i-o suga sa ti-o suga in timp ce celalalt o fute, să o futeti amandoi in pizda - aici e partea grea dar si cea mai plăcută, senzatia sa fii cu pula in pizdă in timp ce mai e o pula acolo care ti-o inghesuie si se freacă de ea este de nedescris de plăcută. Problema este că îți vine extrem de repede să îți dai drumul din cauza noutății situației și a senzației pe care o simți pe pulă.
Zeul Internetului scrie:Eu visez să fut o asistentă într-un cabinet medical. Și să mă termin pe ea... întinsă pe birou.
Pe fața ei.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: frecusulbun, Trendiction [Bot] şi 49 vizitatori