Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
DannySDC » Dum Oct 23, 2022 5:17 pm scrie:La mine era cu fosta sotie o oarecare rutina. Incepeam preludiul cu mine facandu-i oral. Cand o simteam ca e aproape gata, o puneam pe marginea patului si cu picioarele pe umerii mei, o tineam de maini si intram in ea repede si intens pana termina. Dupa care cowgirl si/sau reverse cowgirl pana termina a doua si a treia oara. La final o mai puneam eu in vreo 2-3 pozitii sa termin si eu. Acum astept sa termin divortul si sa intru ca vulpea in cotetul de gaini!
DannySDC » Dum Oct 23, 2022 4:17 pm scrie:La mine era cu fosta sotie o oarecare rutina. Incepeam preludiul cu mine facandu-i oral. Cand o simteam ca e aproape gata, o puneam pe marginea patului si cu picioarele pe umerii mei, o tineam de maini si intram in ea repede si intens pana termina. Dupa care cowgirl si/sau reverse cowgirl pana termina a doua si a treia oara. La final o mai puneam eu in vreo 2-3 pozitii sa termin si eu. Acum astept sa termin divortul si sa intru ca vulpea in cotetul de gaini!
IuliusCrem600 » Mar Noi 22, 2022 4:57 am scrie:Cowgirl
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Seznam [Bot] şi 48 vizitatori