Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Stefanel19 » Mie Sep 28, 2022 7:12 am scrie:Și eu încerc sa mi conving soția să se futa cu alt bărbat dotat,să o văd cum țipă în pula lui. Discutam,uneori spune că vrea,dar se razgandeste,poate am noroc,îmi doresc asta.
RazvanRaw » Mie Apr 14, 2021 6:10 pm scrie:Cine e interesat in cuckold sa imi dea mesaj sau sa posteze aici o poveste legata de asta
Alex48 » Vin Oct 14, 2022 3:44 pm scrie:Observ ca suntem destui bărbați cu fantezii cuckold. Păcat ca doamnele noastre nu gusta astfel de plăceri. Oricum eu as vrea sa particip când o fute altul și sa-mi frec pula
Stefanel19 » Lun Oct 03, 2022 7:32 pm scrie:Asta cam asa este,e greu de convins,dar sunt sigur că iar place să fie fututa de altul. Ideal ar fi în concediu să găsești un tip care să I placă de ea și ei la fel și eu să fac în asa fel sa I las singuri,să se dea la ea și poate accepta!
faustinul » Sâm Dec 24, 2022 2:37 pm scrie:de craciun ma? iti duci nevasta la futut de craciun?
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: asdfghjk, frecusulbun, Trendiction [Bot] şi 52 vizitatori