de Cpl.71 » Vin Feb 03, 2023 7:44 am
De peste 10 ani am fost și în continuare merg (ca și cuplu) în diverse cluburi de swing din București sau la diverse partyuri private (organizate în locații închiriate regim hotelier).
Dacă există vre-un membru de pe aici din site, care are o parteneră timidă și dorește să meargă într-un club swing - dar nu au curajul - mă poate contacta privat și putem merge împreună (în 4) într-un club.
Nu se pune discuția de swing sau alte beneficii sexuale - doar discuții libere, prietenie / amiciție. Dacă se dorește ceva putem stabili de comun acord un Soft Swing (adik două cupluri care se "joacă" în aceeași cameră - dar fiecare cu partenerul său. Fără schimb sau atingeri cu celălalt cuplu)
P.S.: următoare "ieșire" (în cuplu B/F) pe care doresc să o fac, este în SOHO SAUNA - într-o zi de Luni, atunci când participarea este deschisă mixt.
Dacă există persoane care au o parteneră și doresc să vină, mă pot contacta privat și stabilim toate detaliile.
NU se pune problema de swing sau alte beneficii sexuale - pentru cei care au o parteneră "timidă, putem sta de vorbă dezbrăcați la saună, etc., etc.