Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
eneal » Joi Oct 06, 2022 7:26 am scrie:Aseara am facut laba si mi-am dat drumul in gura. De mult nu mi-am mai gustat sperma. A fost delicioasa, am inghitit-o pe toata, cea care mi-a aterizat in gura, am avut si pe fata putin) Mi se scoala pula numai cand scriu asta. Daca nu-mi dau drumul direct in gura si ejaculez pe mine nu-mi mai place sa inghit sperma, dispare toata excitatia si dorinta asta. Daca ii dau drumul in gura este ok. Inainte de ejaculare sau oricand am o pofta nebuna de sperma, dar imediat dupa ejaculare dispare orice pofta. Mi-ar placea sa ramana pofta si dupa ejaculare pentru a o inghiti de fiecare data cand fac laba. Ceva idei despre cum ar trebui sa procedez? Ar trebui doar antrenament, sa depasesc momentul de cateva ori si sa o inghit, iar apoi pofta vine de la sine, ca un reflex?
eneal » Vin Oct 07, 2022 7:48 am scrie:A mea e usor sarata si lasa un gust astringent ce persista vreo jumatate de ora. Iar restul gustului e ok, excitant, nu stiu cum sa+l descriu.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: DotNetDotCom.org [Bot], Loading şi 49 vizitatori