Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
simplicity97 » Mie Ian 05, 2022 5:09 pm scrie:Tin minte o faza din clasa a 8-a, cand am mers intr-o tabara si a fost cu noi o profa de romana. Avea undeva la 27-28 de ani, noi mucosi de 13-14 ani, cand sunt hormonii mai activi) A venit intr-o seara la noi in camera sa ne certe ca scrisesem cu markerul pe dulapuri. Problema n-a fost ca a venit, problema a fost ca a venit in niste boxeri mov pe care cred ca n-o sa-i uit niciodata, si cu un tricou alb deasupra, care acoperea boxerii cat sa nu se vada camel toe-ul. Doar ca de cateva ori, in timp ce urla pe noi ca-i dezordine pe acolo, s-a mai aplecat sa ia niste mizerii de pe jos. Iti dai seama ca toti baietii din camera - vreo 4,5 - am innebunit cand am vazut-o ca se apleaca si ne serveste funduletul ala dragut si mov pe tava
Dupa ce a plecat, am plecat si noi, rand pe rand, la baie. Coincidenta
Marsram » Vin Oct 07, 2022 2:45 pm scrie:Generații întregi de elevi au făcut laba la ea după orele de chimie în liceu.Și cred că o fac unii și acum, că încă arată bine după atâția ani.
Femeie de altfel și foarte deschisă la minte dar nu să sară calul, și știa și să ne pună la punct fără să ne lase să o luăm pe coclaurii hormonilor specifici adolescenței. Mi-aduc aminte câte pixuri și creioane mai scăpam intenționat pe jos ...Sigur știa ce era în capul nostru și că facem laba.
Eu eram mai cuminte dar aveam colegi mai nebunatici (sau teribiliști) care făceau laba și în clasă![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Seznam [Bot] şi 47 vizitatori