Salutare,
Sunt pe aici livratori tazz sau glovo cu povesti interesante? Eu fac asta de 6 luni si pana acum am avut o singura comanda la o femeie care a iesit la ușă într-un halat foarte sexy prin care se vedeau foarte bine sanii si pizda ei epilata.
Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
deliveryboyTM » Mie Oct 05, 2022 8:25 pm scrie:Am avut eu experiente dar mai mult baietii ies in evidenta, de la pusti pana la un nene pensionar. Unii deschid ca e fantezia lor, altii la caterinca, altii ca-s beti, fumati de nu mai stiu de ei. Nu mereu e ca in filme.
Nu demult unu fumat mi-a deschis cu gagica goala fumata si ea, agatata de el si ea radea de mine si ma invita sa intru. Am dat din cap ca nu si a strigat dupa mine ca-s gay.
La casa unor bazati am sunat la interfon si mi-a zis sa intru in curte iar in capatul aleii l-am vazut pe unu in pula goala care se pisa si dadea din mana sa inaintez, era fumat si asta.
Un baiat labagiu mi-a povestit ca comanda prin aplicatie, se uita care este numele livratorului si il cauta pe fb sa vada cum arata iar daca e tanar deschide in pula goala.
Eu am fanele si fanii mei.Noi la firma suntem cativa care livram deci clientii ne stiu.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: frecusulbun şi 42 vizitatori