de eneal » Vin Oct 13, 2023 1:09 pm
O altă fantezie, care am vazut ce e destul de frecventa pe pagina aceasta cu fantezii ciudate este sa am un numar de vreo 15 fete/femei, pe care sa le aliniez si sa ma uit la pizdele lor, sa le ling in pizda si sa le fut pe fiecare pe rand. Apoi sa stau intins cu fata in sus si sa treaca toate pe la mine sa-si frece pizda de fata si de gura mea si sa se lase in pula si sa-mi dea cateva pompe. Si nu in ultimul rand sa se pise toate pe mine, pe pula, pe fata, in gura, nu conteaza.
Sa fac laba in public in fata unei necunoscute.
Sa miros chilotii nepoate-mii.
Sa imi fac laba uitandu-ma la nevasta-mea cum e spermata de 10 barbati pe față și în gură.
Deși nu sunt homosexual, să am o experiență gay totală: sa fiu futut în cur de un tip, altul sa imi suga pula in acelasi timp, iar 3 tipi sa stea cu pulile la gura mea, sa le sug pana isi dau drumul in gura mea.
Sa stau la curul unui cuplu de soți si sa le dau limbi in timp ce se fut, sa ling parti ale pizdei, ale pulii si coaiele, sa gust zeama de pe pizda si de pe pulă care rezulta din fututul lor, sa imi frec fața de organele lor genitale.
Sa spermez in mancarea musafirilor de sex feminin sau sa-mi inmoi pula in bautura lor.