Din păcate până acum n-am găsit/văzut grupuri/chaturi de la care să învăț.
Teoretic știu ce este, dar practic nu am experimentat atmosfera.
Știe cineva unde/cum se pot găsi?

Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
erogen24 » Mar Iul 12, 2022 10:29 pm scrie:E ceva interesant și excitant dacă cei care participă își dau interesul ca să iasă bine. Mi-ar place să-mi găsesc nevasta îmbrăcată ca o elevă de liceu și eu să-mi pun un costum ca de profesor, iar apoi să ne-o tragem ca doi nebuni.
ibnlab » Mar Iul 12, 2022 10:38 pm scrie:erogen24 » Mar Iul 12, 2022 10:29 pm scrie:E ceva interesant și excitant dacă cei care participă își dau interesul ca să iasă bine. Mi-ar place să-mi găsesc nevasta îmbrăcată ca o elevă de liceu și eu să-mi pun un costum ca de profesor, iar apoi să ne-o tragem ca doi nebuni.
Oho, interesant! Te referi la vechile uniforme pt fete?
ibnlab » Mar Iul 12, 2022 10:38 pm scrie:erogen24 » Mar Iul 12, 2022 10:29 pm scrie:E ceva interesant și excitant dacă cei care participă își dau interesul ca să iasă bine. Mi-ar place să-mi găsesc nevasta îmbrăcată ca o elevă de liceu și eu să-mi pun un costum ca de profesor, iar apoi să ne-o tragem ca doi nebuni.
Oho, interesant! Te referi la vechile uniforme pt fete?
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], frecusulbun, Trendiction [Bot] şi 51 vizitatori