de Oradealaba32 » Joi Mai 21, 2020 8:03 pm
Salut, sunt nou aici și sunt extrem de excitat de lectură. Unele comentarii îmi aduc aminte de o vacanță la mare ,aveam 17 ani, trecem pe 18 era pe la 1 dimineața și wc-ul de la terasă era plin și mizerabil. M-am despărțit de grup zicându-le că mă întorc unde aveam cazare. Am găsit un wc-u public, nici nu părea că e cineva înăuntru. Mi-am dat jos papucii, pantalonii scurți și slipul roșu. Pula era așa sculată că m-am și stropit pe tricoul alb. După ce m-am pisat, am început s-o frec ușor ușor în timp ce stăteam pe wc. Deodată, aud un sunet ciudat metalic venind din cabina vecină, care se tot apropia. După câteva secunde, am văzut un băiat cam de vârsta mea, care ţinea în mână și făcea clic, o foarfecă și râdea ca prostu. Două reacții. Încă un jet automat de pipi și am încercat să mă prefac că nu-l văd ( el cu o mână făcea laba iar cu cealaltă se juca cu foarfeca) m-am șters la fund și când să îmi trag pantalonii a sărit. Am rămas blocat nici n-am ţipat. A pus mâna pe coaiele mele în timp ce pula mi-era sculată și m-a ţinut câteva ore să-mi fac laba cu el de faţă. M-a scuipat și m-a lăsat să plec