O experienta de azi de la sala.
Mi-am facut programul iar in paralel cu mine a lucrat un student. Ne stiam din vedere dar pana azi n-am vorbit. Am mers impreuna si la vestiar.
Eu mereu cum intru in vestiar sunt in pula goala si defilez pe acolo fara jena. Era dupa pranz deci nu erau multi la ora aia iar in vestiar nu era nimeni. Nici colegu nu s-a sfiit si s-a dezbracat la pula goala. El e mai plinut dar destul de bine proportionat dar cu un fund foarte bombat, ca de fata. Daca as fi vazut doar curul as fi fost convins ca e fata. I se scuturau bucile intr-un mod obraznic.

Dupa dus s-a dat cu crema si m-a rugat sa-l dau pe spate. Stand in spatele lui cu pula la cativa centimetrii de curu ala n-am putut sa-mi stapanesc pula si am dat drumu la erectie.

M-am tras mai in spate sa nu-l ating si ma gandeam ca daca intra careva ipostaza in care eram nu va scapa neobservata.

Si chiar asa a fost, au intrat doi colegi de sala. Bineinteles ca au inceput cu mistourile. M-au mai vazut ei cu ea sculata iar cum mie imi place atentia acordata pulii mele, mi-a facut placere.
Baiatul a intrat si el in joc si a zis ca se bucura ca il plac si baietii iar unul din cei intrati i-a zis Vezi ca asta fute tot. A facut o fata parca nestiind ce sa zica, ca atunci cand te intrebi daca e gluma sau adevar.
A iesit inaintea mea. Eu am mai stat de vorba cu gagica de la receptie. Am fost surprins de faptul ca baiatul m-a asteptat afara in fata scarilor si m-a insotit in directia unde parcasem masina. Discutia era una banala iar la un moment dat m-a intrebat daca e adevarat ca sunt bi iar eu i-am raspuns la fel de direct ca am avut unele experiente si cu baieti. Mi-a zis ca el a fost numai cu fete, ca are gagica, si asa este ca l-am verificat pe fb dar e curios de chestii si m-a intrebat daca facem schimb de numere sa mai vorbim. N-am putut sta mai mult cu el dar a ramas ca vorbim.
Merg la sala de aproape 10 ani. Eram in liceu cand m-am apucat. Am intalnit multi perversi prin vestiare.

Daca esti atent te prinzi care-i voyeur sau exhibitionist (ca mine). Sunt care merg tocmai sa priveasca fete si se invart in jurul celor cu forme sau imbracate in echipament mulat iar la vestiar cand isi scot pantalonii vezi ca au pula semierecta sau lucioasa in varf de la lichidul pre-ejaculator sau chilotul umed. Si sunt care se uita dupa baieti, chiar si casatoriti. Unde merg eu ii cam stiu pe toti si si ei pe mine bine de tot.