Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Mike_XXX » Mie Noi 10, 2021 11:44 am scrie:Si nu ți-e dor?
aac293 » 22 Dec 2021, 02:29 scrie:Prima oara (si supt, si dat la supt) a fost la 19 ani, in prima mea relatie cu un tip de 27 de ani. Ne luasem o camera de hotel si automat ca era ocazia perfecta pentru prima partida de sex. Eram super timid si nu stiam nimic, insa am reusit sa il fac sa-si dea drumul dupa ceva timp. El stia cu ce se mananca, clar, deci la mine a mers repede
deniswinch » Joi Dec 23, 2021 9:25 am scrie: Este bine ca ai inceput cu cineva mai "experimentat". Interesant este daca, tipul respectiv te-a anuntat de intentia de a-ti da muie, de a se goli la tine-n gura?
aac293 » 23 Dec 2021, 14:44 scrie:deniswinch » Joi Dec 23, 2021 9:25 am scrie: Este bine ca ai inceput cu cineva mai "experimentat". Interesant este daca, tipul respectiv te-a anuntat de intentia de a-ti da muie, de a se goli la tine-n gura?
Eu am avut initiativa sa i-o sug. Spre final ma anuntase ca ii vine, cu gandul ca trebuie s-o scoata din gura si sa se termine altundeva, nu l-am lasat. Am dat o impresie buna in seara aia, ce sa zic
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], Seznam [Bot] şi 46 vizitatori