de Unudoi12 » Joi Ian 27, 2022 2:02 pm
Haideți sa va împărtășesc o secventa de acum 2 săptămâni.
Se întâmplă totul la o cabana. Un tip s-a îmbătat foarte puternic, încât a trebuit sa îl duc într-o camera sa îl pun în pat,nu ii era rău dar nu mai putea sta. O chem pe iubita sa ma ajute, îl pun în pat și îl ajutam sa și dea tricoul jos pt ca era foarte cald, îmi cere sa i aduc niște apa,iubita mea rămâne cu el. Ma duc sa ii aduc apa de jos, am mai stat la țigară, m am mai luat cu vorba, ajung în vreo 20 de minute, ușa la camera între deschisa, menționez ca era un mic holisor pana sa vezi patul, nu s a auzit când am întrat, fiind și gălăgie și am prins toată acțiunea! Nu știu ce au vorbit înainte, dar tipul își da pantalonii jos și rămâne în chiloți cu pula sculata în pat și se mângâia, a mea stătea la marginea patului și se uita. El era foarte beat, abia ținea ochii deschiși, nu cred ca conștientiza ca mai era și ea acolo. "ce faci acolo?" ii spune ea, atunci el surprins ca nu e singur, a deschis ochii și a văzut o, i a închis, capul culcat și a scos pula afara și a început sa și facă laba, ea speriata ca poate vin, i a zis sa înceteze, însă lui nu ii pasa, i-a zis sa pună mana pe ea. Și ce credeți? Chiar a pus mana și a început sa i facă laba. Omul meu gemea puternic, a mea vizibil e citata, i a luat mâna și se pipaia cu ea pe cur și tate, se punea cu tatele pe fata lui, nu mai putea, și a pus niște scuipat pe mana și a început sa îl labeasca puternic, deci se auzea fenomenal,in maxim 20 de secunde și a dat drumu pe el și a adormit, a mea se pregătea sa iasă, asa ca am ieșit repede și ne am întâlnit pe scări, spunându mi ca a adormit și saa nu i mai duc. De atunci dau 3 4 labe pe zi numai cu gândul la asta. Ce părere aveți de experienta? Sa ii propun cu tupeu ceva serios?