Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
qawsedrf » Mar Aug 31, 2021 8:34 pm scrie:Am supt prima oara o pula la 16 ani ca o provocare unui baiat mai mare decat mine avea 22 de ani.Dupa ce a plecat toata lumea de acolo el a ramas cu mine si a spus ca ia placut si daca nu vreau sa incercam mai mult de atat si va dati seama ca ma facut-o.Am mers la el acasa si am facut anal reciproc mi-a placut la maxim ma durea curuletul de nu mai puteam dar a meritat.
tednet » Mie Sep 01, 2021 12:08 am scrie:qawsedrf » Mar Aug 31, 2021 8:34 pm scrie:Am supt prima oara o pula la 16 ani ca o provocare unui baiat mai mare decat mine avea 22 de ani.Dupa ce a plecat toata lumea de acolo el a ramas cu mine si a spus ca ia placut si daca nu vreau sa incercam mai mult de atat si va dati seama ca ma facut-o.Am mers la el acasa si am facut anal reciproc mi-a placut la maxim ma durea curuletul de nu mai puteam dar a meritat.
Si ati mai continuat de atunci?
rares25 » Mie Sep 15, 2021 7:32 am scrie:Eu nu am supt pula niciodata, dar sunt curios cum e sa ai o pula in gura!
rares25 » Mie Sep 15, 2021 8:32 am scrie:Eu nu am supt pula niciodata, dar sunt curios cum e sa ai o pula in gura!
tednet » Mie Sep 15, 2021 2:09 pm scrie:rares25 » Mie Sep 15, 2021 7:32 am scrie:Eu nu am supt pula niciodata, dar sunt curios cum e sa ai o pula in gura!
Si de ce nu incerci? Ce te retine?
Jjardel » 16 Sep 2021, 10:09 scrie:Și eu sunt curios cum s-ar simți o pula in gura, dar pana acum nu am găsit pe nimeni măcar pentru o laba:)))
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot] şi 192 vizitatori