Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
planetasex » 26 Iul 2021, 08:17 scrie:Folosesc de silicon, atat pentru pula cat si pentru coaie.
adorsofrec » 20 Aug 2021, 18:00 scrie:Eu le prefer pe cele metalice, marturisesc totusi ca mi-a luat mult timp pana am gasit marime si forma potrivita.
Am folosit in trecut din silicon, din cauciuc mai rigid, sub forma de banda mai lata, etc.
A trebuit sa achizitionez nenumarate modele si marimi pana am gasit ce-mi trebuie, majoritatea celor metalice nu erau comfortabile la erectii mai indelungate, erau prea stranse, senzatia de moment era misto dar dupa maxim 15 minute ma lua cu dureri. Ulterior am descoperit inelele de rigging, au diametrul mai mare si nu deranjaza la erectii prelungite.
deniswinch » Vin Aug 20, 2021 8:40 pm scrie:adorsofrec » 20 Aug 2021, 18:00 scrie:Eu le prefer pe cele metalice, marturisesc totusi ca mi-a luat mult timp pana am gasit marime si forma potrivita.
Am folosit in trecut din silicon, din cauciuc mai rigid, sub forma de banda mai lata, etc.
A trebuit sa achizitionez nenumarate modele si marimi pana am gasit ce-mi trebuie, majoritatea celor metalice nu erau comfortabile la erectii mai indelungate, erau prea stranse, senzatia de moment era misto dar dupa maxim 15 minute ma lua cu dureri. Ulterior am descoperit inelele de rigging, au diametrul mai mare si nu deranjaza la erectii prelungite.
Cum sunt acele inele de rigging?
In poza ta de profil se pare ca ai folosit inel din silicon, nu?
deniswinch » Sâm Aug 21, 2021 7:49 am scrie:Adica inele astea se cumpara la set, avand inelele de diferite diamtere. Imi poti da te rog ceva site, de unde ti le-ai cumparat pe ale tale?
adorsofrec » 21 Aug 2021, 22:37 scrie:deniswinch » Sâm Aug 21, 2021 7:49 am scrie:Adica inele astea se cumpara la set, avand inelele de diferite diamtere. Imi poti da te rog ceva site, de unde ti le-ai cumparat pe ale tale?
Majoritatea le-am luat de la chinezi de pe aliexpress
Andreas » 21 Noi 2021, 20:30 scrie:Am folosit si îmi umfla bine coaiele iar pula mi-o ține sculata la maxim.
Zeul Internetului » 07 Dec 2021, 10:38 scrie:Pe mine m-ar interesa o jucărie care să îmi țină pula decalotată.
simplicity97 » 05 Ian 2022, 16:53 scrie:N-am folosit cockring, dar pentru coaie am folosit elastice de par
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: frecusulbun, Trendiction [Bot] şi 56 vizitatori