ibnlab si eu cred ca fetele sub influenta alcoolului sunt mai labagiste.

In conditii normale le place atentia, preludiul, si majoritatii sa fie dominate. Doar cateva dintre partenerele mele mi-au luat pula la laba din proprie initiativa. Dupa un paharel s-a mai schimbat abordarea in sensul ca au devenit mai dezinhibate si nu au avut retineri in a face laba. Totusi pana la urma cred ca partenerii trebuie sa vorbeasca fara retineri despre ceea ce le face placere.
Cu gagica din Arad ne-am dat cartile pe fata. Stie ca imi place sexul outdoors si mai ales cand suntem priviti sau in locuri unde putem fi surprinsi, stie ca imi place sa-mi arat pula la baieti si sa fac laba in fata lor, stie ca imi place sa-i dau limbi in pizda sau ca imi place sa frec pula de pizda dupa ce urineaza, ca imi place sa vad fete pisandu-se, ca mi-ar placea s-o fut in cur si sa ma termin in ea, etc. Tot ce stiti si voi.

Si de la o vreme imi spune si ea fara urma de retinere ce si cum ar vrea. Imi place cand imi povesteste fanteziile ei cu alti baieti. M-a uimit cu ultima care e despre cel in uniforma cu care urmeaza sa ne vedem in vacanta la Oradea. Vrea sa facem sex in trei adica s-o futa si ala, si ar vrea sa vada cum ma penetreaza ala macar de cateva ori. Stiam ca sunt fete atrase de sexul intre barbati si se pare ca a mea vrea sa ma vada dominat. Poate uniforma baiatului ii induce ideea ca ar fi potrivit ca el sa ma domine. E baiat frumos si ingrijit si nu pot zice ca as avea vreo repulsie dar la partea de dominat tind sa spun ca as prefera unul mai necizelat si daca se poate mai matur.

De exemplu Ciresarul a stiut sa ma domine si era cat pe ce sa ma faca fetita lui.

Am fost cam ocupat in ultima perioada dar am sa il mai caut la piata sa facem laba in remorca.
Pizza Girl vad ca are perioade cand n-are chef de sex. Acum e una din ele asa ca in serile cand n-am lucrat am iesit la plimbare si a fost doar plimbare.
M-am exhibat in fata baietilor la vestiar dar nimic iesit din comun pentru ca deja e ceva normal sa stau in pula goala in fata lor. Parca sunt in pana de idei si asta o pun pe seama celor doua fete carora trebuie sa le acord atentie. Cred ca devin stresat.

Acum ca e canicula se exhibeaza si colegul meu pulos si e evident ca, cauta atentia baiatului gay. Mi-a mentionat parca ca un apropo ca si baiatul face dus la firma seara tarziu. Inca nu ne-am intersectat in acel moment dar l-as provoca la o laba fata in fata.
In rest, caldura mare la Timisoara.