Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
deliveryboyTM » Mie Iun 30, 2021 7:21 pm scrie:Baieti sa va dau vestea cea mare. Am facut sex cu Pizza Girl.
Nu s-a intamplat planificat, ci pur si simplu a fost momentul. Am condus-o acasa si ne-am sarutat iar eu mi-am bagat mainile sub tricou. Vazand ca e ok cu gestul meu, l-am dat jos sa-i sarut sanii. Urma sa-i scot pantalonii sa-mi satisfac placerea de a-i explora pizda dar a sugerat sa intram sub dus. Si iata-ne ajunsi la momentul in care ambii suntem in pielea goala. Ne-am spalat unul pe celalalt iar eu am fost in extaz cand a luat-o in mana la sapuneala. A belit-o cu interes si mi-a placut privirea ei de cercetas inocent. M-a surprins ca mi-a zis sa ma aplec sa ma spele la coaie. Ma excita cand fetele vorbesc asa in momentele de intimitate. Si mie imi place sa vorbesc vulgar. Mi s-a parut ciudata pozitia sugerata pentru spalatul coaielor dar defapt a vrut sa ma aplec sa ma spele si la gaura curului. Am inteles de ce ulterior, in pat, cand mi-a zis Arata-mi gaura curului, si s-a aruncat sa-mi dea limbi. Pana sa ajungem aici, imediat ce am iesit din dus am aplecat-o peste masina de spalat si m-am aruncat sa-i mananc pizda. Ne-am retras in dormitor si imediat atunci mi-a zis sa-i arat gaura. Pula mea saliva abundent si cand a dat cu limba peste cap mi-a zis ca-i place lichidul. A lins-o ca pe o acadea. Am intors-o peste mine sa-i pot da limbi in pizda timp in care o tinea in gura si imi scutura usor coaiele. Ma tineam sa nu-mi dau drumul dar la un moment dat am dat drumul la jet. Primul a ajuns in gura ei iar restul i-au manjit sanii. Era atat de sexy asa manjita incat i-am luat sanii in gura, trecand peste faptul ca nu-mi place gustul spermei. Daca ma aplec imi ajunge pula in gura asa ca mi-am facut candva un oral deci cunosc gustul.M-a excitat sa-mi ling sperma de pe ea si atunci mi-a trecut prin cap sa-mi dau drumul in pizda iar apoi s-o ling. Fanteziile mi-au intarit-o imediat si am dat sa i-o bag. M-a oprit, clar pentru toti de ce. Mereu am prezervative la mine asa ca am continuat. Cu prezervativ ma tine mai mult asa ca i-am dat futai pana a inceput sa geama necontrolat. Imi plac fetele care gem si imi place si mie sa gem.
Asta mi se trage de cand am inceput sa fut in fata altora pentru ca asa atrageam atentia ca se apropie momentul. Mi-asi fi dat drumul pe ea dar era atat de perfect futaiul iar pizda perfect mulata pe pula, incat am ales sa explodez in ea.
Povestind, imi fac laba.
Cu gagica din Arad fac sex fara prezervativ asa ca am sa ma termin in ea iar apoi am sa-i dau limbi. Ma excita noul fetish de a-mi linge propria sperma.
deliveryboyTM » Mie Iun 30, 2021 7:21 pm scrie:Baieti sa va dau vestea cea mare. Am facut sex cu Pizza Girl.
deliveryboyTM » Mie Iun 30, 2021 8:12 pm scrie:Ieri m-am exhibat in fata muncitorilor. Cum n-am reusit in weekend si stiind ca termina lucrarea, ieri dupa-masa am facut un dus cu ei in preajma. N-am tras perdeaua la dus si nici n-am ascuns erectia ci chiar am stat cu fata spre ei. Intrau si ieseau din vestiar deoarece mutau niste placi. Ala de varsta mea iar a scos-o, ceva de genul ca din cauza caldurii sunt hot.La un moment dat a ramas in vestiar iar atunci mi-am luat-o la laba cu tot tupeul cu fata spre el. A ras asa complice si cu ochii spre usa ca si cum e ok s-o fac in fata lui dar sa nu vada altii. Chiar mi-as fi facut laba dar a intrat inginerul. Si asta cand m-a vazut in pula goala in dus si si cu ea sculata a ras de situatie si a completat Ce bine e acum la dus, si a continuat discutia cu mine despre meciuri si pariuri. S-a asezat la masa din vestiar si vorbea ca o moara stricata dar habar nu am ce pentru ca eram concentrat la privirea lui. Iesisem din dus si ma stergeam in usa. L-am surprins ca se uita si la pula iar gandul asta tinea erectia la maxim. I-a sunat telefonul si a iesit dar a intrat muncitorul cel tanar. Asta si-a dus mana in pantaloni si a scos o pula negricioasa semierecta si groasa bine, sa-mi arate bilele. Mi-a placut tupeul si i-am acordat atentia care si-o dorea, atat cat s-a putut in mai putin de un minut ca a intrat un altul. Sunt sigur ca si-ar fi facut laba cu mine.
deliveryboyTM » Mie Iun 30, 2021 8:22 pm scrie:Barcelonab dupa cum am mai zis imi place sa-mi arat pula si sa mi se dea atentie. Stiu ca sunt narcisist si falos. Chestiile astea ma excita si ma excita si sa ma falesc cu ele si de aceea le si povestesc. Chiar si acum cu o mana frec pula.
Sunt exhibitionist si profit de orice ocazie sa arat pula sau sa creez contextul potrivit pentru a o arata. E ca o pasiune.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Seznam [Bot] şi 48 vizitatori