Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
AlexxxBoy » 10 Iun 2021, 21:59 scrie:Eu il tund cu masina - 2 mm. La coaie il rad cu lama. Dar am avut mici accidente cu ambele.
Mai nou a inceput sa ma enerveze si parul dintre buci si il tund+depilez si pe ala.
Ca si consecinta ca sunt aproape chel in zona intima am inceput sa il tund si pe picioare sa nu arat ciudat
deniswinch » Vin Iun 11, 2021 7:35 am scrie:AlexxxBoy » 10 Iun 2021, 21:59 scrie:Eu il tund cu masina - 2 mm. La coaie il rad cu lama. Dar am avut mici accidente cu ambele.
Mai nou a inceput sa ma enerveze si parul dintre buci si il tund+depilez si pe ala.
Ca si consecinta ca sunt aproape chel in zona intima am inceput sa il tund si pe picioare sa nu arat ciudat
Pfoai...cu lama pe la coaie?Periculos
Pfoai...cu lama pe la coaie?Periculos
deniswinch » 12 Iun 2021, 07:51 scrie:... o sa incerc cu crema epilatoare pe la coaie. Sper sa fie bine
Mike_XXX » 12 Iun 2021, 07:44 scrie:deniswinch » 12 Iun 2021, 07:51 scrie:... o sa incerc cu crema epilatoare pe la coaie. Sper sa fie bine
Mă tem că nu. Crema aia e foarte acidă. Chiar dacă poate merge odată sau de două ori, până la urmă o să te usture ca la balamuc.
deniswinch » Sâm Iun 12, 2021 6:51 am scrie:Si eu la pula, ma tund cu masina de tuns, dar o sa incerc cu crema epilatoare pe la coaie. Sper sa fie bine
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: frecusulbun, Trendiction [Bot] şi 56 vizitatori