Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
deliveryboyTM » Lun Oct 26, 2020 7:00 pm scrie:Daca ai avut pielea foarte lunga inseamna ca natura a avut alte planuri in ceea ce priveste lungimea penisului tau dar s-a razgandit in timp ce era in crestere si asa ai ramas doar cu pielea foarte lunga.
deliveryboyTM » Lun Oct 26, 2020 5:00 pm scrie:Daca ai avut pielea foarte lunga inseamna ca natura a avut alte planuri in ceea ce priveste lungimea penisului tau dar s-a razgandit in timp ce era in crestere si asa ai ramas doar cu pielea foarte lunga.
erogen24 » Dum Noi 01, 2020 9:35 pm scrie:Mulțumesc pentru observație, jj77! Eu credeam că și circumcizia are același rezultat ca și dezvirginarea sau ruperea aței. Scuze că nu m-am informat mai bine înainte să scriu.
Ionzapada2 » Mar Noi 10, 2020 9:36 am scrie:circumcis si eu! dar nu de mult
TheReDeeMeR » Vin Noi 06, 2020 8:37 pm scrie:Sunt necircumcis si nu o am mare deloc, cam 14 - 14.5 cm![]()
![]()
Dar de cand eram adolescent pula parca a inceput sa ramana belita, aveam un mic discomfort la inceput pentru ca era sensibil capul.
Stres89 » Vin Dec 11, 2020 1:35 am scrie:Sunt necircumcis, iar scula măsoară 15-15,5 cm. Se belește ușor, până la capăt și, neavând capul mai mare, revine fara probleme. Nu am avut probleme de genul celor afirmate de ,,jj77" (miros, mâncărimi, iritații date de firele de par rămase pe acolo) sau reclamații de la partenere, atunci când mi-o sugeau. Eu zic că totul tine de igiena intima, personala, până la urmă. Singurele ,, probleme" le-am avut in perioada pubertății, atunci când exageram cu frecatul (usturime, înroșire, etc.), dar erau inerente și cred că au patit-o și altii
Zeul Internetului » 21 Dec 2020 20:08 scrie:După 44 de voturi înregistrate pînă la data curentă, rezultă că 89% dintre membrii forumului, sunt necircumciși!
alex.andrei » 07 Ian 2021 08:59 scrie:Stiu ca circumcis iti pierzi din sensibilitate
Stres89 » Dum Ian 10, 2021 9:29 am scrie:alex.andrei » 07 Ian 2021 08:59 scrie:Stiu ca circumcis iti pierzi din sensibilitate
Numai cineva care s-a operat la maturitate poate sa facă o comparație intre cele doua ,, stări" și să te lamureasca daca așa stau lucrurile.
alex.andrei » Joi Ian 07, 2021 6:59 am scrie:Stiu ca circumcis iti pierzi din sensibilitate
jj77 » Mie Feb 17, 2021 5:48 am scrie:alex.andrei » Joi Ian 07, 2021 6:59 am scrie:Stiu ca circumcis iti pierzi din sensibilitate
Eu am ales să fiu circumcis la 21 de ani din motive de preferință personală. Operația am făcut-o la o clinică de specialitate din Londra și a fost relativ facilă, fiind făcută sub anestezie locală, sub mâna unui chirurg estetician care face sute de astfel de intervenții în rândul bărbaților, majoritatea tineri în poziția mea - de altfel mi-a zis că procedura este din ce în ce mai solicitată în rândul tinerilor și avea planuri de a-și deschide clinici noi pentru a acoperi cererea. Din discuții cu cunoștințe și prieteni în Marea Britanie cunosc două alte cazuri care au optat pentru circumcizie la 20-30 de ani, unul la recomandarea soției, și ambii sunt foarte mulțumiți de alegerea făcută.
Revenind la operație, mi-a fost extirpat complet prepuțul, cu tot cu ață, astfel încât penisul meu are glandul expus în permanență acum, având aspectul unuia complet decalotat, inclusiv în stare flască. Fac distincție aici de operația de fimoză, unde prepuțul este secționat doar parțial în cele mai multe cazuri. Prin circumcizie completă nu mai pot, de exemplu, să îmi acopăr capul penisului nici dacă trag de pielea rămasă pe corpul penisului. În stare erectă corpul penisului capătă un aspect neted, fără piele mobilă, aidoma unui dildo. Din perspectiva partenerelor sexuale, acesta permite o penetrare mai puternică, cu ceva mai multă frecare decât în cazul penisului necircumcis. Prietena mea preferă sexul ceva mai în forță, iar circumcizia ajută, declarându-se și ea mulțumită de intervenție.
În materie de sensibilitate, este ușor mai puțin sensibil în stare flască, dar odată intrat în erecție senzația de plăcere este cel puțin la fel de intensă ca înainte. Având glandul mereu expus, ai și avantajul unei stimulări mai directe în timpul sexului, glandul fiind în contact direct cu pereții vaginului; practic nu mai glisează prepuțul peste cap în timpul mișcării de penetrare. Se pierde ușor din sensibilitatea fină, dar se câștigă printr-o stimulare mai uniformă ce ajută ușor și cu un control mai facil al orgasmului. Per total, nu am observat diferențe de intensitate ale erecției, stimulării sau orgasmului semnificative și în niciun caz nu simt că s-a pierdut ceva. Nu pot astfel decât să concluzionez, în cazul meu cel puțin, că prepuțul nu îmi servea niciun rol sexual și extirparea sa totală nu m-a afectat în vreun fel pe plan sexual.
Eu mă declar foarte mulțumit de rezultat și recomand cu căldură circumcizia oricărui bărbat. Vine la pachet cu beneficii notabile pe partea de sănătate, igienă și confort general, plus că prinde bine și la doamne și domnișoare.
Comentariile negative din online vin în principal din sfera americană și sunt axate pe critica circumciziei băieților la naștere, o practică foarte comună în SUA. Dezbaterea se dă pe teme de etică medicală și consimțământ, dar se circulă și multe mituri conform cărora circumcizia scade sensibilitatea ca formă de critică anti-circumcizie pentru nou-născuți. Numeroase studii nu au găsit niciun impact negativ al circumciziei pe plan sexual, dar unele vocii încă răspândesc informații false în încercarea de a descuraja circumcizia băieților, când problema este una exclusiv de etică și consimțământ. De altfel, la nivel global undeva între o treime și jumătate de bărbați sunt circumciși, iar circumcizia este una dintre cele mai vechi intervenții chirurgicale, precedând istoria scrisă cu câteva milenii. Dintre marile religii, creștinismul (după Vechiul Testament), islamul și iudaismul cer fără echivoc circumcizia în rândul bărbaților. Mă îndoiesc că în contextul acesta, și având în vedere caracterul relativ sexist al societății pre-contemporane, în care bărbatul și implicit plăcerea sa primau, că s-ar fi ajuns la o răspândire așa mare a circumciziei dacă ea ar fi fost în vreun fel dăunătoare.
În contextul acesta scăderea răspândirii circumciziei se datorează principal faptului că Noul Testament nu o mai cere. În ciuda acestui fapt, privitor la România în mod special, mă surprinde oarecum atât absența circumciziei (extrem de puțini români sunt circumciși, sub 5%), cât și atitudinea agresiv-negativă față de această intervenție medicală, în condițiile în care în țări fără un istoric religios al circumciziei, de exemplu Marea Britanie sau Germania, circumcizia este ceva relativ normal, cu aproape un sfert din bărbați neavând prepuț, iar atitudinile față de circumcizie sunt în general pozitive, dar majoritatea bărbaților sunt necircumciși din considerente de cost și disconfortul operației în sine, nu din aversiune față de rezultat.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 42 vizitatori