TheReDeeMeR » Vin Noi 06, 2020 7:47 pm scrie:Interesant clipul ala de pe youtube, isi scoate pula afara fara nici o jena in magazin
Pai de unde jena, daca filma pentru un scop educativ?

Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
TheReDeeMeR » Vin Noi 06, 2020 7:47 pm scrie:Interesant clipul ala de pe youtube, isi scoate pula afara fara nici o jena in magazin
labagiu_kinky » 07 Ian 2021, 11:49 scrie:Am folosit cockring dar nu m-a prins si la un moment dat devine deranjant. Mi-am luat de curiozitate si ball-strecher, mi-a placut mai mult cu greutate pe coaie decat cu pula stransa. Insa tot mai mult imi place sa o fac cu ea libera.
deniswinch » Joi Ian 07, 2021 10:34 pm scrie:labagiu_kinky » 07 Ian 2021, 11:49 scrie:Am folosit cockring dar nu m-a prins si la un moment dat devine deranjant. Mi-am luat de curiozitate si ball-strecher, mi-a placut mai mult cu greutate pe coaie decat cu pula stransa. Insa tot mai mult imi place sa o fac cu ea libera.
Si eu as incerca ceva de genul 2 in 1, adica cockring si ball stretching, din ceva silicon sau cauciuc moale.
Ceva in genul asta:
dar inelul de pe coaie sa nu fie prea strans cum este celdin poza.
labagiu_kinky » 08 Ian 2021, 01:08 scrie:deniswinch » Joi Ian 07, 2021 10:34 pm scrie:labagiu_kinky » 07 Ian 2021, 11:49 scrie:Am folosit cockring dar nu m-a prins si la un moment dat devine deranjant. Mi-am luat de curiozitate si ball-strecher, mi-a placut mai mult cu greutate pe coaie decat cu pula stransa. Insa tot mai mult imi place sa o fac cu ea libera.
Si eu as incerca ceva de genul 2 in 1, adica cockring si ball stretching, din ceva silicon sau cauciuc moale.
Da. Am avut asa ceva dar era f greu de pus si pana reuseam, se ducea naibii toata erectia
Tot mai bine e fara. Pt mine zic...
Zeul Internetului » Vin Dec 18, 2020 1:54 pm scrie:Asta ține și de rezistența fiecăruia.
De exemplu, mie-mi place să primesc lovituri în coaie.
Alex23 » 08 Ian 2021, 22:16 scrie:Și eu folosesc
labagiu_kinky » Joi Ian 07, 2021 11:49 am scrie:Am folosit cockring dar nu m-a prins si la un moment dat devine deranjant. Mi-am luat de curiozitate si ball-strecher, mi-a placut mai mult cu greutate pe coaie decat cu pula stransa. Insa tot mai mult imi place sa o fac cu ea libera.
Barbatul » 25 Iul 2021, 12:35 scrie:Eu mi-am cumpărat de silicon.
Cele de metal tin pula mai încordată?
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: frecusulbun, Trendiction [Bot] şi 52 vizitatori