Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
deliveryboyTM » Mie Aug 26, 2020 5:38 pm scrie:Nu m-am tuns de cateva luni dar tin tufisul sub control. Arata masculin iar gagica zice ca-i place. Si ea si-a lasat un mic triunghi si mi se pare sexy.
deliveryboyTM » Lun Oct 12, 2020 5:58 pm scrie:Din sondaj reiese ca peste 50% rad parul. Ciudat, aproape toti prietenii mei cu care imi permit intimitati au par la pula sau tuns scurt sau tufis. Si nu sunt tarani.In schimb baietii gay pe care ii cunosc sunt rasi. Sigur nu are de-a face cu a fi sau a nu fi gay dar e interesat de studiat. Poate isi face vreo gagica liceta pe tema asta. :p
La firma suntem 8 baieti care facem delivery si ne-am vazut pula unul la celalalt. Toti au par la pula. Bine mie mi-au vazut-o toti.
deniswinch » Lun Oct 12, 2020 7:33 pm scrie:deliveryboyTM » Lun Oct 12, 2020 5:58 pm scrie:Din sondaj reiese ca peste 50% rad parul. Ciudat, aproape toti prietenii mei cu care imi permit intimitati au par la pula sau tuns scurt sau tufis. Si nu sunt tarani.In schimb baietii gay pe care ii cunosc sunt rasi. Sigur nu are de-a face cu a fi sau a nu fi gay dar e interesat de studiat. Poate isi face vreo gagica liceta pe tema asta. :p
La firma suntem 8 baieti care facem delivery si ne-am vazut pula unul la celalalt. Toti au par la pula. Bine mie mi-au vazut-o toti.
Nu prea inteleg fraza... Daca ai par la pula esti taran?
deniswinch » 12 Oct 2020 18:33 scrie:deliveryboyTM » Lun Oct 12, 2020 5:58 pm scrie:Din sondaj reiese ca peste 50% rad parul. Ciudat, aproape toti prietenii mei cu care imi permit intimitati au par la pula sau tuns scurt sau tufis. Si nu sunt tarani.In schimb baietii gay pe care ii cunosc sunt rasi. Sigur nu are de-a face cu a fi sau a nu fi gay dar e interesat de studiat. Poate isi face vreo gagica liceta pe tema asta. :p
Nu prea inteleg fraza... Daca ai par la pula esti taran?
deliveryboyTM » 02 Ian 2021 14:34 scrie:Stres89, nu asta ideea mesajului.
Am raspuns anterior lui deniswinch ca nu esti taran daca ai par la pula, cu toate ca nu am afirmat astfel in postarea mea. Intrebarea lui si concluzia ta se datoreaza unei erori formale.
Nu am afirmat nici ca daca esti ras esti gay.
Nu am definit nici o eventuala stare de normalitate.
Cand eram pusti am avut tufis la pula iar apoi o perioada am fost ras complet si de cativa ani port parul tuns scurt deci nici gand sa cataloghez oamenii in functie de parul de la pula.
Totusi sunt sigur ca exista atribute comune intre profilele subiectilor si se pot face analize comportamentale in functie de variabile socio-demografice.
Imi cer scuze daca afirmatiile mele, asa cum au fost formulate, au lezat pe cineva. Nu sunt un tip rautacios, rasist, homofob, etc si ii indemn pe toti sa lase rautatile deoparte.
Stres89 » 03 Ian 2021, 01:00 scrie: In concluzie: sa fim pozitivi, sa nu ne stresam, fiindcă vremurile sunt tulburi, iar în jurul nostru sunt o mulțime de persoane plătite sa ne facă viața grea...![]()
![]()
deniswinch » 03 Ian 2021 07:39 scrie:Stres89 » 03 Ian 2021, 01:00 scrie: In concluzie: sa fim pozitivi, sa nu ne stresam, fiindcă vremurile sunt tulburi, iar în jurul nostru sunt o mulțime de persoane plătite sa ne facă viața grea...![]()
![]()
Bravo Stres89, mi-a placut cum ai incheiat.![]()
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: frecusulbun, Trendiction [Bot] şi 54 vizitatori